Humanitarni radSport

1093. Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Saša Pavlović tipuje za Dom za decu bez roditeljskog staranja “Moša Pijade”

Proslavljeni košarkaš u Ukrajini očekuje od dva do četiri gola!

684pregleda

Za kompaniju MOZZART centralni događaj dana počeće u 13.00 sati. Tada će sjajni košarkaš Saša Pavlović svečano otvoriti 74. obnovljeni košarkaški teren u kompanijskoj akciji “100 terena za jednu igru”. Mesto dešavanja je Banjica, tačnije Bulevar oslobođenja 106.

Inače, u javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 74 košarkaška igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu.

Takođe, MOZZART je u okviru akcije “Humanitarni tiket u podne”, na preko 80 adresa, donirao ravno12.328.290, 00 dinara. Nekako nam se učinilo interesantno da pomenutu cifru danas pokuša da uveća upravo Saša Pavlović kao gost u plemenitom listiću. Zahvaljujemo se dragim ljudima koji su nam pomogli u toj nameri, prepoznaće se sigurno. Ali, započnimo dobrotvorno tipovanje sa Sašom koji je potencijalni dobitak namenio za Dom za decu bez roditeljskog staranja “Moša Pijade”.

Na humanitarnom listiću našle su se kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo. Prvo, UKRAJINA – SRBIJA. Orlovi imaju jedan remi od 1:1 sa Portugalijom. Pozitivan niz naše reprezentacije, koju će na putu ka najvišim dometima pomagati i kompanija MOZZART, traje već osam mečeva. Ukrajinci imaju dva remija pa trijumf. Puleni Andreja Ševčenka imaju bolji skor od naših izabranika, 4:0:0. Tradicija služi da bi se srušila. U ”B” grupi Ukrajina je prva sa četiri boda.

“Da probam sa brojem golova od dva do četiri”.

U isto vreme AUSTRIJA dočekuje SLOVENIJU. Domaći imaju jednu pobedu nad rivalom od 3:0, ali I dva poraza u grupi. Slovenci imaju dva nerešena ishoda. Nakon poraza od Norveške Slovenci su nanizali pet remija, sve sa po 1:1. Poljska i Izrael su dobili Austriju.

“Golovi, od dva do tri”.

DANSKA igra sa REPUBLIKOM  IRSKOM. Istorijski gledano skor je 1:4:2, a najubedljivije pobede su od 5:1 odnosno 4:0. U “D” grupi domaći imaju bod, a gosti vode sa dve pobede. Danci su remizirali sa Švajcarcima dok Irska ima poslednja dva remija i dve minimalne pobede.

“Ništa ne menjam, od dva do tri gola”.

I još jedan kvalifikacioni duel za EURO, NORVEŠKA – RUMUNIJA. Gosti imaju pobedu i poraz, domaći remi i poraz u grupi “F”. Norvežani su podelili bodove sa Švedskom, ali su Rumuni poraženi od istog rivala da bi nakon toga dobili Farane sa 4:1. Međusobni skor je na strani Norveške, 1:1:0.

“Očekujem golove na ovom meču, tri plus”, konstatovao je Saša Pavlović o kome dodajemo: Profesionalnu karijeru počeo je u Budućnosti. Veoma uspešne nastupe imao je za NBA klubove poput Jute, Klivlenda, Minesote, Dalasa, Bostona…Vrativši se u Evropu igrao je za Partizan i Panatinaikos. Osvojio je domaću ligu, ali i kup Grčke. Ubeležio je više nastupa za nacionalni tim.

Još par rečenica o kompanijskim društveno odgovornim aktivnostima…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Kompanija MOZZART je samo u okviru plemenite akcije “Humanitarni tiket u podne” na veliki broj adresa donirala ravno12.328.290, 00dinara.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.

Selektor Srbije i trener Virtusa, koji je osvojio FIBA Ligu šampiona,  Aleksandar Đorđević, bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić i Ljubiša Stojanović. Dakle, 37 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Saše Pavlovića dobitak će biti doniran i za Dom za mušku decu i omladinu ometenu u razvoju, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR:MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar