Humanitarni radSport

1095. Humanitarni tiket u podne: Sara Lozo tipuje za Milana Radojevića, Opština Rekovac

Srpska reprezentativka očekuje pobedu Kolumbije!

963pregleda

Pre nego što je otputovala za Japan i Kinu, gde će sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije odigrati poslednja dva vikenda II Lige nacija, primač Sara Lozo sastavila je i MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne. Sara nastupa za Žetisu iz Kazahstana gde je zahvaljujući odličnim partijama izabrana za MVP igračicu plej – ofa. Pre Žetisua nastupala je za Vizuru sa kojom je uzela bezbroj trofeja. Lozo potencijalni dobitak usmerava za Milana Radojevića iz Rekovca. Milan je živeo sa bakom jer su ga roditelji ostavili. Nalazi se u teškoj situaciji, bez kupatila, vode, struje, odeće, obuće, hrane…Pomoć mu je svakako preko potrebna. Nadamo se da će naša kompanija,  zahvaljujući Sarinom dobrotvornom listiću, uputiti donaciju za Milana Radojevića.

Krenuli smo iz Švedske, DALKURD – HALMSTAD. Međusobni skor je na strani domaćih, 1:1:0, a imaju i tri boda više. Dalkurd na poslednje tri utakmice ima dve pobede i poraz. Gosti siguran trijumf od 3:0 pa remi bez golova. Na jedine dve međusobne utakmice pao je samo jedan gol.

“Idem protiv tradicije, gol, gol”.

Naredni duel je prijateljska utakmica SAD – VENECUELA. Amerikanci su imali tri pobede bez primljenog gola, pa nerešen ishod sa Čileom. Poslednji duel su izgubili sa 1:0. Meksiko je u poslednjem meču dobio Venecuelu sa 3:1. Istorija je na strani SAD – a, 3:1:0, a poslednji okršaj je okončan remijem, 1:1.

“Ponovo pokušavam sa brojem golova, četiri plus”.

Sledeća destinacija je Iberijsko poluostrvo, HIMNASTIK – LUGO. Gosti imaju trijumf više u međusobnim duelima, 3:1:4, a najubedljiviju pobedu od 4:2. Domaćem sastavu tri boda su neophodna ukoliko žele da ih Kordoba ne pretekne na tabeli. Lugo je sačuvao sadašnji rang takmičenja, a nalizi se u pozitivnom nizu od dve pobede I tri remija bez golova.

“Tri plus”.

I za kraj PERU – KOLUMBIJA. Još jedna prijateljska utakmica u koju obe selekcije ulaze nakon pobeda, Peru od 1:0, a Kolumbija od 3:0. Kolumbijci imaju najubedljiviju pobedu od 5:0, a i bolji skor, 1:7:7. Poslednji okršaj dve reprezentacije su odigrale nerešeno, 1:1.

“Verujem u pobedu Kolumbije, dvojka”, zaključila je Sara Lozo koja će sa reprezentacijom u Tokiju igrati protiv Tajlanda, Japana i Brazila.

Inače, u javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 74 košarkaška igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović.

Još par rečenica o kompanijskim društveno odgovornim aktivnostima…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Kompanija MOZZART je samo u okviru plemenite akcije “Humanitarni tiket u podne” na veliki broj adresa donirala ravno12.328.290, 00dinara.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.

Selektor Srbije i trener Virtusa, koji je osvojio FIBA Ligu šampiona,  Aleksandar Đorđević, bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić i Ljubiša Stojanović. Dakle, 37 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Sare Lozo dobitak će biti doniran i za Dom za mušku decu i omladinu ometenu u razvoju, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR: MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar