Humanitarni radSport

1114. Humanitarni tiket u podne: Srđan Gile Gojković tipuje za MS Platformu Srbije

Poznati muzičar od američkih fudbalerki očekuje pobedu!

812pregleda

I za današnji MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne možemo reći “tri u jedan”. Spajamo, sportsko plemenito klađenje u Mozzartu, jednog poznatog muzičara i jedno udruženje obolelih osoba – MS Platformu Srbije. Poznati gost Srđan Gile Gojković je i ambasador novoosnovanog udruženja koje se zalaže da oboleli u Srbiji dobiju najnovije lekove koji zaustavljaju MS.

Gile i “Električni orgazam” pitaju se “Gde smo sad?” jer tako se zove poslednji studijski album popularnog benda. Kad je humanitarni tiket u pitanju sad smo kod prvog para, EREBRO – HELSINGBORG. Nakon 12 prvenstvenih kola domaći tim ima četiri boda više od rivala. Dok Erebro slaže poraze i pobede, gosti nižu poraze i remije. Helsingborg ima poslednja dva neuspeha. Međusobni skor je približan, 15:17:13 sa najubedljivijim pobedama od 4:0 domaćih odnosno 4:1 gostujućeg sastava.

“Da krenem sa brojem golova, tri plus”.

Giletovi favoriti sa novog izdanja su numere “Gde smo sad”, “Bio sam loš”, “Bila si kao san”, a u sledećoj utakmici favorizuje goste, UCD – ST. PATRIK. Gosti i imaju bolji skor, 6:16:19, uz trijumf od 5:0. Patrik ima suficit od 21 boda, a domaći niz od čak deset poraza. Gosti su izgubili samo jednu od poslednjih pet utakmica, a slavili su u poslednjem okršaju sa Dablinom sa 2:0.

“Dvojka”.

Na dobrotvornom listiću frontmena benda koji je osnovan 1980. Godine našle su se još dve dvojke. Utakmica sa Svetskog prvenstva za žene, FRANCUSKA W – USA W. Domaće fudbalerke imaju malo lošiji međusobni skor, 4:2:6, ali najubedljiviju pobedu, 3:0. Ovo je duel koji odlučuje ko će u polufinale velikog takmičenja. Francuskinje su u nizu od devet trijumfa,poslednji protiv Brazilki. Amerikanke su briljantne, 13 uspešnih utakmica, a pre toga jedan poraz, upravo od večerašnjih rivalki.

“Naravno, dvojka”.

Gile, koji je sa bendom izdao preko 20 albuma odabrao je za plemeniti listić i meč, VENECUELA – ARGENTINA. Četvrtfinalni duel Copa Amerika, gde pobednik ide na boljeg iz meča Brazil – Paragvaj. Venecuela ima niz od četiri meča bez poraza, Gaučosi tri neuspeha na deset mečeva. Istorija je na strani Argentine, 2:2:8, uz najubedljiviji trijumf  od 4:0. Ipak, poslednji okršaj dobila je Venecuela sa 3:1.

“Još jedna dvojka”.

I za kraj današnjeg plemenitog listića duel KOLUMBIJA – ČILE. Četvrtfinalni meč gde pobednik ide na boljeg iz duela Urugvaj – Peru. Kolumbija ima pet pobeda bez primljenog gola, Čileanci su izgubili poslednji meč. Čile ima nešto bolji međusobni skor, 2:5:4 i poslednji okršaj dve selekcije završen je bez golova.

“Od nula do dva gola”, nada se Gile kog smo upoznali sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim aktivnostima.

U javnosti veliki odjek izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 75 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. U kruševačkom “Pejtonu” otvoreno je multifunkcionalno igrališe za košarku, fudbal, rukomet…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Kompanija MOZZART je samo u okviru plemenite akcije “Humanitarni tiket u podne” na veliki broj adresa donirala 12.649.890, 00 dinara.

Prilika je da vas podsetimo da je Milan Mačvan postao175. dobitnik u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu , a sa dobitnih 183.600,00 dinara ukupna suma koju  je naša kompanija donirala samo u ovoj akciji iznosi 12.649.890, 00 dinara.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.

Selektor Srbije i trener Virtusa, koji je osvojio FIBA Ligu šampiona,  Aleksandar Đorđević, bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan i Nenad Brnović. Dakle, 39 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Srđana Gojkovića Gileta dobitak će biti doniran i za CEntar za porodicu “Kuća radosti”, Kotor Varoš. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR: MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar