Humanitarni radSport

1236. Humanitarni tiket u podne: Milovan Filipović tipuje za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Glumac i direktor Drame SNP u Novom Sadu očekuje trijumf FMP – a!

1.65Kpregleda

Glumu je diplomirao na Akadeniji umetnosti u Novom Sadu. Kao najbolji diplomirani student glume dobio je i nagradu “Predrag Tomanović”. Pre dve godine glumac Milovan Filipović proslavio je dve decenije umetničkog rada. Trenutno se nalazi na funkciji direktora Drame Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. Odigrao je bezbroj pozorišnih uloga, a kako je i sam jednom podvukao, ljudi ga najviše prepoznaju po seriji “Vratiće se rode” i replici “A da ti operem šajbnu”. Nekorektno prema Milovanovom ukupnom glumačkom radu.

MOZZARTOV današnji plemeniti kladilac rođen je na Mokroj Gori, nije veliki ljubitelj klađenja, ali je podržao kompanijsko društveno odgovorno poslovanje, Humanitarni tiket u podne i potencijalni dobitak usmerio je ka  Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Humanitarni tiket započeli smo utakmicom ABA lige, FMP – IGOKEA. Panteri imaju maksimalan učinak jer su dobijali Krku, Megu i Cibonu. Klub iz Laktaša dobro igra u ligi BiH, ali je tri poraza nanizao na Jadranu. Igokea je imala peh da ostane bez trenera Aleksandra Trifunovića, ali je Trifa, gostovao u plemenitom tiketu, i najavio skorašnji povratak na klupu Aleksandrovčana. Međusobni skor je 2:4.

“FMP pobeđuje uz hendikep, -5.5”.

Prelazimo na fudbalske terene Švedske, MALME –AIK. Rivali imaju po 59 bodova i vode borbe za sam vrh tabele. Klub iz Stokholma ima niz od tri pobede i remija. Pre toga je poražen od Hamarbija. Isti učinak, na poslednjih pet mečeva, ima i Malme koga je takođe Hamarbi položio na štit. Domaći imaju bolji međusobni skor, 21:16:12 i najubedljiviju pobedu od 5:0.

“Neću se prekombinovati ako kažem iks, dva i oba tima daju minimum po gol”.

Treća utakmica stiže iz Francuske 2, VALENSIJAN – AVR. Gosti imaju bolju međusobnu  statistiku, 2:3:9 i pobedu od 4:0. Obično ne pada puno golova kad igraju dva tima. Trenutno, gosti imaju bod više, startovali su pobedama, a utisak su pokvarili sa dva poraza i nerešenim ishodom kod kuće. I domaći su remizirali u svom poslednjem meču, ali nije bilo golova.

“Idem na golove, od dva do četiri”.

Iz Francuske prelazimo na Ostrvo, Čempionšip, KPR – BRENTFORD. Kvins park ima suficit od pet bodova u odnosu na rivala. Takođe, u poslednje tri utakmice su pobeđivali odnosno remizirali. Gosti su upisivali bodove na poslednja dva duela. Statistika kaže da je skor, 4:3:6 i da su oba tima trijumfovala sa po 3:0.

“Očekujem gol u prvom i dva gola u drugom poluvremenu”, nada se glumac Milovan Filipović.

Inače, Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima.

Veliki odjek u javnosti, naročito košarkaškoj, izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 81 košarkaško igralište.

Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim listićem, popela se na fantastičnih  13.526.190,00 dinara. Neki od učesnika dobrotvornog tiketa bili su: Mira Banjac, Marko Živić, Jelica Sretenović, Gorica Popović, Ivan Mihailović, Žarko Stepanov, Dušica Novaković, Milan Antonić, Dragan Vujić, Slobodan Stefanović , Miroljub Turajlija, Aleksandar Dunić,  Milena Živanović, Milena Vasić, Nela Mihailović, Dragan Bjelogrlić, Iskra Brajović, Milica Milša, Jelisaveta Orašanin,  Anja Alač, Vesna Čipčić, Milorad Miki Damjanović,  Danica Ristovski, Laza Ristovski, Danica Maksimović, Tanja Bošković…

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Milovana Filipovića  dobitak će biti doniran i za. Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR : MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com         

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar