Humanitarni radSport

1251. Humanitarni tiket u podne: Alen Hodžić tipuje za Banku dobročinstva

Košarkaš Primorske očekuje plemeniti dobitak od 168.400 dinara!

833pregleda

U svojoj poslednjoj utakmici, u okviru ABA lige, košarkaši Primorske poraženi su od Olimpije u Kopru. Cedevita je bila sigurna, ali Primorska i dalje važi za klub koji je prijatno iznenadio na početku sezone. Šansu za poravni Koprani imaju naredne nedelje protiv Mega Bemaxa , a šansu da sastavi MOZZARTOV dobitni dobrotvorni  listić danas ima Alen Hodžić. Košarkaš Primorske karijeru je počeo u Kopru, nastupao je u Ljubljani, Domžalama, Portorožu i poslednjih sezona u Primorskoj. Prošle sezone sa klubom je stigao do dva trofeja.

Pogledajmo u narednim redovima šta je potrebno da pogodi krilo iz Kopra za novi dobitni tiket. Utakmice dolaze iz Engleske…

MORKAMB – KARLAJL. Gosti imaju bolji međusobni skor, 3:7:9. Domaći nastupaju po principu toplo –hladno, poslednji je poraz od 4:1. Nakon dva poraza Karlajl ima remi i dva trijumfa. Poslednja dva okršaja okončana su rezultatom 2:0.

“Neka bude dvojka”.

Kod drugog para dobrotvornog tiketa sastaju se klubovi iz pete lige Engleske, JEOVIL – HARTLPUL. FA kup je u pitanju, ukoliko bude nerešeno meč se ponavlja. Domaći u poslednja tri meča imaju dve pobede i remi. Gosti su ostvarili tri pobede, remi, pa poraz od 1:0. Na poslednjih šest međusobnih okršaja Jeovil nije ostvario pobedu, a na poslednjih pet utakmica zatresle su se obe mreže.

“Gol, gol, tri plus”.

PITERBORO – KEMBRIDŽ je naredni meč. Domaći imaju maksimalan učinak u grupi. Kembridž ima pobedu, poraz nakon penala i remi. Statistika kaže, 1:1:0, da li će viši rang značiti i novi trijumf domaćih.

“Da probamo sa jedinicom”.

Krilo Primorske još jednog keca pronašao je na utakmici BARTON – MENSFILD. Istorija kaže 5:1:0. Barton ima samo jedan poraz, od Lestera, na poslednjih pet utakmica. Gosti “šaraju”, poslednji je trijumf od 1:0.

“Jedinica”.

Poslednji meč je duel LINKOLNA i ROTERAMA. Domaći imaju dva nerešena ishoda od po 1:1. Gosti su dobili poslednja dva meča postigavši po tri gola, uz jedan primljeni. I statistika je ubedljivo na strani Roterama, 1:0:10 sa najubedljivijom pobedom od 6:0.

“Gol, gol”, konstatovao je Alen Hodžić koji potencijalni dobitak namenjuje za Banku dobročinstva. Marina Nikolić iz Niša boluje od MS – a, ali i pored toga pomaže ljudima. U Nišu prikuplja donacije najčešće za decu i mlade. Slanjem SMS poruke: Upišimo 330 i pošaljimo SMS na 3030.

Današnjeg dobrotvornog kladioca dodatno smo upoznali sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Veliki odjek u javnosti, naročito košarkaškoj, izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 82 košarkaška igrališta. Jedan od renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Obnovljen je teren i na Banjici u Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović.

Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.546.190, 00 dinara.

Istoričar  Dejan Ristić sa 166.700, 00 dinara jedan je od poslednjih dobitnika. Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Trener Virtusa Aleksandar Sale Đorđević bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić i Milena Pavlović Čučilović.. Dakle, imamo 42 člana kluba od 100.000, 00 dinara.

Bitna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Alena Hodžića dobitak će biti doniran i za Humanitarnu organizaciju “BUDIMO LJUDI”,  Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR: MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar