Humanitarni radMozzart

1411. Humanitarni tiket u podne: Željko Rebrača tipuje za Dom zdravlja u Prigrevici kraj Apatina

Veliko košarkaško ime očekuje plemeniti dobitak od 153.600 dinara!

899pregleda

Uspomene na 16. april 1992. godine, nedavno je za Mozzart Sport, evocirao i legendarni centar Željko Rebrača. Bio je jedan od najmađih članova zlatnog tima Partizana kada su se “crno – beli” popeli na krov Evrope. I za Rebraču je taj meč bio ključan jer je karijera dosegla nebeske visine. Igrao je za Beneton, Panatinaikos, Detroit, Atalantu, Kliperse, Valensiju, uz veliki broj odličja u dresu nacionalnog tima.

Tada je Rebrača za Mozzart Sport istakao.

“Bajke postoje i ljudima uvek pričam da veruju u bajke. Da je nemoguće moguće. To smo ponovo dokazali pre 28 godina. Tada nije bilo telefona, društvenih mreža…Mi smo razgovarali, družili se…U ekipi smo imali šmekera Ivu Nakića, potom Vladu Dragutinovića, oni su nas edukovali u prestonici. U timu je vladala strašna hemija”, kaže Rebrača i prelazi na dobrotvorno tipovanje.

Krećemo od lige Turkmenistana, MERV – AŠHABAD. Gosti imaju sva tri znaka, uz 1:1 gol razliku. Domaći su primili pet golova, uz ubeleženu pobedu i dva poraza. Merv je poslednji duel izgubio sa 3:0, a rival je imao minimalan trijumf. Međusobni skor je 0:1:4.

“Očekujem od dva do tri gola na meču”.

NEBIČI – ENERGETIK kao naredni par koji stiže iz istog šampionata. Domaći imaju tri, a gosti jedan bod. Oba rivala u poslednjem kolu poražena su sa po 1:0. Međusobni skor je 4:2:10.

“Tri plus”.

AHAL dočekuje ŠAGADAM. Domaći imaju maksimalne dve pobede uz gol razliku 5:0. Rivali imaju poraz, uz dva remija. Poslednje dve utakmice Ahal je dobio sa 2:0 odnosno 3:0. Istorija kaže 10:3:3.

“Očekujem od dva do četiri gola”.

Jedna simulacija BRAJTO N – ČELSI. Najjače evropske fudbalske lige se nastavljaju, barem kada je reč o Mozzartovoj ponudi. Sada možete da se kladite na simulaciju mečeva koji su preostali da se igraju u stvarnosti. Rezultat i kretanje događaja na meču su simulirani i predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, kladite se na meč između Juventusa i Lacija, a podaci su sa meča Vest Hem – Arsenal pre dve godine. Takođe, ovaj način igre omogući će vam da uhvatite neke sjajne kvote. Kladite se na konačan ishod, golove, prelaze, kladite se uživo, sve je dostupno. U realnom životu Čelsi je poslednju utakmicu dobio sa 4:0, dok je domaći sastav igrao bez golova. Plavci su četvrtoplasirani dok će Brajton morati da se bori za opstanak u eliti.

“Mozzart šansa, gg u prvom ili gg u drugom poluvremenu”, rekao je Rebrača koga smo upitali da se priseti još nekih detalja iz šampionske sezone.

 “Radilo se puno, naporno…Radili smo neke osnovne košarkaške stvari, abecedu, i to smo ponavljali do beskonačnosti. Kao kad prvaci krenu u školu i uče slova. To mi je puno pomoglo za sve naredne godine. Aca Nikolić je testirao naše krajnje granice, a kad se iznervira zvao nas je po brojevima. Na jednom treningu, ja sam se iznervirao i zapitao Profu, da li ima još neki igrač na treningu osim Rebrače. Naredna dva dana zvao me je jedanaest. Stragi Stevanović bio je uz Đorđevića i Danilovića ključni igrač. Sigurno treći u ekipi. Igrao je četvorku, a bio je sve. Šarić je bio najstariji igrač, naš prosek bio je oko 21 godine. Teško da je neko pre i posle toga pokorio Evropu sa takvom mladošću”.

 

Naredne redove posvećujemo MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju. Naša kompanija, kao mnogo puta do sad, vodi borbu da pomogne svima kojima je pomoć potrebna. Poslednje informacije glase da će MOZZART srpskim bolnicama donirati deset respiratora, za kojima vlada velika potražnja. Deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama od 100.000 evra. Trenutno donacije od po 10.000 evra dobile su bolnice u Ćupriji, Novom Pazaru i Subotici. Potom, besplatni paketi za penzionere po gradovima Srbije, od 100.000 evra.

 

Top of FormBottom of FoSvojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a bio je plan da kompanija donira nove inkubatore. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog  Slobodana Pive Ivkovića.

Mozzart ima 203 plemenita dobitnika u Humanitarnom tiketu u podne, a ukupna donirana suma iznosi 14.876.989, 00 dinara.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović i Aleksandar Simetrija Đorđević .I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

 

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Željka Rebrače dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Izvor: Mozzart Sport

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar