Humanitarni radMozzart

1705. Humanitarni tiket u podne: SONJA KOLAČARIĆ tipuje za Svratište za decu Krfska 7A

Poznata glumica očekuje plemeniti dobitak od 85.500 dinara!

131pregleda

Pozorišna, filmska i televizijka glumica Sonja Kolačarić sastavlja današnji Mozzartov plemeniti listić. Poznata glumica igra u predstavama “Urnebesna tragedija”, “Maratonci trče počasni krug”, “Zli dusi”, ali je šira publika prepoznaje po ulogama u filmovima i serijama poput “Mrtav’ladan”, “Belo odelo”, “1 na 1”, “Ono kao ljubav”, “Četiri ruže”, “Državni službenik”, “Jedini izlaz”, “Ključ”…

Naša plemenita učesnica voli sport pa za Mozzart kaže da se oprobala u karateu, košarci, stonom tenisu, da je bila rukometni golman i dodaje:

“Najduže sam se zadržala na odbojci. To je moja najveća sportska ljubav. Trenutno sam samo rekreativni plivač”, podvlači popularna glumica i prelazi na dobrotvorno tipovanje.

Prva utakmica stiže nam iz VTB lige, HIMKI – LOKOMOTIVA. Uz dosta sreće Partizan je dobio Lokomotivu, a pre toga i Zenit je slavio nad današnjim gostima. PAO, Bajern i Fener su slavili nad Himkijem koji je dobio poslednji meč u VTB takmičenju. Međusobni odnos na strani je Himkija, 26:13.

“Zbir poena na utakmici biće manji od 172.5”.    

 Sonja je obožavala klizačicu Katarinu Vit, za koju kaže da je čarobnica pokreta. Inače, navija za Crvenu zvezdu, a sada se usmerava na fudbalske terene, CVAJTA, FORTUNA D. – KIL. Gosti imaju četiri boda više od rivala, 36:32. Nakon šest pozitivnih ishoda Fortuna je sa 2:1 poražena u poslednjem meču. Kil na poslednje četiri utakmice nema poraz. Takođe, ma poslednja četiri međusobna duela gosti su bili uspešniji, po dve pobede i remija.

“Od dva do četiri gola”.

Više na sledećem linku:

https://www.mozzartsport.com/nekategorizovano/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-sonja-kolacaric-tipuje-za-svratiste-za-decu-krfska-7a/378326

IZVOR: MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

Ostavite komentar