Humanitarni rad

Apel za pomoć porodici Lakatoš

92pregleda

Poštovani,

obraćamo Vam se sa molbom da pomognemo, ukoliko ste u mogućnosti,  marginalizovanoj romskoj porodici Lakatoš iz Mrčajevaca koja živi na rubu egzistencije. U toku je prikupljanje novčanih sredstava koja usmeravamo za materijal kako bi se renovirala kuća.

Sredstva možete poslati na žiro račun gospodina Aleksandra Kundačine. “Novac će biti javno prikazan gde je utrošen”, piše nam gospodin Kundačina iz Srpskog pokreta monarhista. Žiro račun : 205 – 9001027678350 – 48. Kontakt telefon: 060 644 33 16.

U prilogu vam dostavljam fotografije porodice.

Unapred zahvaljujemo!

Udruženje Čačana u Beogradu:

Igor Lakatoš iz čačanskog sela Mrčajevci, sam odgaja svoje četvoro dece, kćerku od 7 godina i tri sina od 11, 12 i 13 godina. Supruga ga je pre nekog vremena napustila i sa sobom odvela njihovo peto dete koje je najmlađe. Igorovi roditelji su preminuli, otac 2010., a majka 2011. godine.

Centar za socijalni rad u Čačku prati porodicu Lakatoš i pruža im pomoć u skladu sa zakonom.

Kako je porodica Lakatoš trenutno u nezavidnoj situaciji potrebno joj osnovnih životnih namirnica, hrane, sredstva za osnovnu higijenu, drva za ogrev i još mnogo toga.

Pozivamo sve one koji su raspoloženi da pomognu da se uključe u ovu humanitarnu akciju. Oni koji žele da pomognu novčano moći će direktno uplatiti sredstva na tekući račun Igora Lakatoša 200-0000124204186-63 Banka Poštanska štedionica.

Udruženje Čačana u Beogradu pokrenulo je akciju da pomognu svojim sugrađanima porodici Lakatoš, mogu nam se javiti porukom na Fejsbuk nalogu “Udruženje Čačana u Beogradu”.

Ostavite komentar