Humanitarni radMozzart

1998. Humanitarni tiket u podne: MAJA UMIĆEVIĆ tipuje za lečenje Dejana Nikitića

Maju Umićević, Nikolu Mitra i Bogdana Marojevića očekuje svetski šampionat u tekbolu od 8. do11. decembra, a Maja se danas nada dobitku od 244.900 dinara!

504pregleda

Minulog četvrtka učesnik Mozzartovog Humanitarnog tiketa u podne bio je Nikola Mitro koji trenira tekbol (Teqball). Nikola nam je kazao da su na turnirima tekbola upoznali gomilu poznatih fudbalera poput Pujola, Piresa, Galasa, Ronaldinja… Da je prvi međunarodni čelendžer u Novom Sadu održan u novembru 2019. godine, i po oceni svih učesnika, bio najbolje organizovan turnir, sa 36 ekipa iz 10 država.

“U Novom Sadu osvojili smo prvo mesto. Usledilo je još jedno svetsko prvenstvo u Budimpešti na kome je bila dodata kategorija miks dubl. Moja devojka Maja Umićević ušla je u tekbol. Na tom svetskom prvenstvu, u konkurenciji preko 60 zemalja, Bogdan je bio četvrti u singlu. Maja Umićević i ja smo, na naše iznaneđenje, jer Maja nije nikada trenirala fudbal, ali smo se puno dodavali glavom na Štrandu, završili kao treći iza ekipa iz Mađarske i Brazila. Bogdan , Maja i ja obezbedili smo učešće na novom Svetskom prvenstvu. Šampionat se održava od 8. do11. decembra u Poljskoj, u mestu Gljivice.”, kaže Nikola i najavljuje današnju učesnicu dobrotvornog listića Maju Umićević.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-maja-umicevic-tipuje-za-lecenje-dejana-nikitica/405531

Ostavite komentar