Ekonomija

Hidrogradnja Promet predstavlja novi objekat “Dalia”

324pregleda

Hidrogradnja Promet predstavlja novi objekat “Dalia” na premium lokaciji
U oktobru 2023. godine Hidrogradnja Promet je započela izgradnju svog četrnaestog stambeno-poslovnog objekta, koji će važiti za njihov najluksuzniji projekat do sada. Pozicionirana u srcu Čačka, odmah pored hotela “Morava”, ova lokacija pruža sav neophodan ali i raznovrstan sadržaj budućim stanarima.

OŠ „Dragiša Mišović“ nalazi se na samo minut hoda od objekta, kao i OŠ „Filip Filipović“ koja je udaljena svega 10 minuta. U nepoosrednoj blizini je i sam centar grada do koga se može stići za samo par minuta.
S obzirom na brz razvoj naselja Avenija Lipa kojem pripada Dalia, ovaj kraj već nudi širok asortiman sadržaja njegovim stanovnicima. Pored restorana i kafića, ono što ovu lokaciju čini jedinstvenom jeste pregršt zelenih površina, kao i izolovanost od gradske gužve.

Ukupnu bruto površinu objekta od 13.040 m2, čini 66 stanova, poslovni prostori smešteni u prizemlju, dve garažne etaže sa 95 parking mesta i zajednički medju-prostor sa stepeništem i prvoklasnim liftovima. Dizajnirana tako da pruži maksimalan komfor i udobnost života Dalia nudi luksuzne stanove većih kvadratura. Stanari će moći da biraju izmedju dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova visokog kvaliteta i najsavremenijeg načina gradnje.


Raspored prostorija u svakom od stanova pruža komfor i udobnost stanarima, a posebna pažnja je posvećena detaljima. Sva unutrašnja obrada, kao i stolarija su vrhunskog kvaliteta sa pregršt pogodnosti koje Hidrogradnja Promet nudi svojim kupcima. Svako kupatilo poseduje protočni bojler koji greje vodu za sva točeća mesta u stanu, kao i podno grejanje.
Još jedna od prednosti Dalie je visoka kategorija energetske efikasnosti, što značajno smanjuje troškove grejanja stambenih jedinica, a toplotna energija obračunava se po potrošnji, zasebno za svaku stambenu jedinicu. Svaka stambena jedinica opremljena je klima uređajem, roletnama sa elektromotorom, vrhunskim Tarkett parketom, WC šoljama sa funkcijom bidea.

Stanovi će imati jasno odvojenu noćnu zonu sa spavaćim sobama i dnevnu zonu koju čine kuhinja, trpezarija i dnevni boravak. Pored visokih standarda koji su prisutni u enteriijeru zgrade, ekstrijer je na zavidnom nivou.

Ono što će Daliu činiti posebno lepom su četvorostrana orijentacija i prostrane, lučne terase sa ogradom od kovanog gvoždja, koje će krasiti i unutrašnjost zgrade. Mermer će biti prisutan u celom objektu odavajući osećaj luksuza i elegancije.
Hidrogradnja Promet je poznata po gradnji modernih stambeno-poslovnih objekata, namenjenim lagodnom i udobnom zivotu, koji su istovremeno energetski efikasni u cilju da budućim stanarima obezbede najviši kvalitet stanovanja uz brojne benefite.

Za više informacija i detalja o izgradnji i kupovini stanova možete posetiti sajt www.hidrogradnjapromet.rs ili pozvati na brojeve +381648403152 i +381648403162.

Ostavite komentar