Humanitarni radSport

Caffe ŽOC organizuje i treću humanitarnu aukciju

Sada je na aukciji potpisan dres Bogdana Bogdanovića, a novac je ponovo namenjen za devojčicu Nađu Đerović!

907pregleda

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zoc/Dres-Bogdana-Bogdanovica-iz-Atlante-potpisan/105587493

Čačanski caffe “Žoc”, koji je poneo ime po najtrofejnijem treneru Evrope i aktuelnom treneru Partizana Željku Obradoviću, organizuje treću humanitarnu aukciju. Nakon jedne potpisane  Žocove slike koja je nastala na (canvas) slikarskom platnu, a rad je autora Vladice Milovanovića Vlajsa i dresa reprezentativca Darka Lazovića, koji su potpisali naši Orlovi, na humanitarnoj aukciji je i potpisan dres Bogdana Bogdanovića iz Atlante.

Vlasnici čačanskog caffea “Žoc” žele da novac prikupljen na trećoj aukciji ponovo doniraju za lečenje devojčice Nađe Đerović, koja boluje od cerebralne paralize.

Suvlasnici caffea Aleksandar Denić, Nedeljko Mandić, Milorad Vesković i Dragan Biska Albić dobili su dres reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića, koji je takođe potpisan.

Da podsetimo, humanitarna aukcija, potpisane slike Željka Obradovića kupljena je za 195.110 dinara. Novac je otišao za lečenje četvorogodišnje Čačanke Nađe Đerović koja boluje od cerebralne paralize. Nađina mama Milica i porodica Đerović na poklon su dobili i samu sliku.

Svi koji su u mogućnosti Nađi mogu pomoći slanjem SMS poruke 946 na 3030.

 

Da podsetimo, Željko Obradović je trener koji je u Evroligi osvojio devet titula. Sa Partizanom, Huventudom, Realom, Fenerbahčeom i pet sa Panatinaikosom. Reprezentaciju Srbije doveo je do evropskog i svetskog zlata, a broj klupskih trofeja iluzorno je nabrajati. Željko je trenirao i sjajnog Bogdana Bogdanovića koji se vinuo do NBA visina. Biran je za Evroliginu zvezdu u usponu. Sa Fenerom je postao prvak Starog kontinenta. Sa Partizanom je stigao do više trofeja, takođe, sa Fenerom iz koga prelazi u Sakramento. U novembru 2020. godine postaje član Atlante.

Ne treba reći koliko voli reprezentativni dres, kao i dres crno – belih.

I ova aukcija realizuje se preko portala Limundo humanitarne akcije gde eventualno možete dati svoju ponudu.

https://www.limundo.com/kupovina/Odeca/Muska-odeca/Majice/Dres-Bogdana-Bogdanovica-iz-Atlante-potpisan/105526681

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zoc/Dres-Bogdana-Bogdanovica-iz-Atlante-potpisan/105587493

Mozzart Sport

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Ostavite komentar