Mara i MarecOglasi

Dragi prijatelji, našli smo prelepog maltezera

Pronađen maltezer!

550pregleda

Dragi prijatelji,

Jutros smo naišli na prelepog maltezera u Kulinovcima. Moram Vam reći, to je zaista presladak i umiljat pas. Da biste shvatili koliko je ova situacija bila neobična, odlučili smo da probudimo komšije rano ujutru da bismo proverili da li je maleni pas njihov. Nažalost, nije bio njihov. Izgleda da je ostavljen kako bi pravio društvo našem pit bullu (naravno, šalim se).

Što je najbolje, uhvatili smo maltezera dok se šetao, i nimalo nije bio uplašen! Naprotiv, bio je veoma veselog raspoloženja i razigran.

Molimo Vas, dragi prijatelji, podelite ovaj post i fotografije, jer ko zna, možda ga već neko traži (ili još uvek spava). Nažalost, zbog našeg posla ne možemo trenutno odvesti ovu malu slatku dušicu kod veterinara da proverimo da li ima čip.

Molimo Vas da nam se javite ako imate bilo kakve informacije o njegovim vlasnicima. I naravno, ako znate da je neko izgubio ovog preslatkog maltezera, slobodno nas kontaktirajte.

Hvala vam svima na podršci i razumevanju. I naravno, molitva se upućuje da se što pre pronađe pravi dom za ovog malenog avanturistu.

Ljubimo vas sve!

Tel. 060 371 39 14 i 063 66 76 62

3 Comments

Ostavite komentar