Humanitarni radMozzart

Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Jugović tipuje za KBC “Bežanijska kosa”

Srpski književnik očekuje plemeniti dobitak od 128.300 dinara!

56pregleda

Književnik Aleksandar Jugović, koji je ove godine objavio svoj deveti roman „Usamljenik sa Rodrigesa“, a prošle nedelje dobio literarnu nagradu “Kočićeva knjiga” za svoje dosadašnje književno stvaralaštvo, iako se ne kladi, ovoga puta čini presedan. Razlog je dobar glas društvene odgovornosti kompanije MOZZART, koja je probila granice betinga, zašla u društvenu zajednicu i postala začetnik novog plemenitog trenda u poslovanju na više tržišta, kao i na nekoliko kontinenata.

Elem, Aleksandar Jugović doneo je odluku da bude MOZZART pobednik, a potencijalni dobitak namenio je kovid odeljenju KBC “Bežanijska kosa”. Pošto se oporavlja od virusa korona, telefonom ćemo se dogovarati u vezi sa njegovim humanitarnim tiketom.

Njegovu izabranu kvotu12,83 MOZZART prati uplatom tiketa u vrednosti od 10.000 dinara.

Krećemo od meča PORTUGALIJA – LUKSEMBURG. Naša redakcija ne očekuje da će se Portugalija saplesti.To je zaista u domenu teorije, a praktično reč je o unapred odlučenom meču, gde će tipovanje na golove biti jedino interesantno. Prošli put Portugalci su slavili na meču sa 1:3, a kao što vam je poznato, Luksemburg u utakmicu ulazi nakon minimalnog poraza od Srbije u subotu.

Kada nas je saslušao, Jugović je odlučio da odigra 1UG2+.

U pauzama između tipovanja, u našoj redakciji čitamo šta o dobitniku „Kočićeve knjige“ za ovu godinu kazuje književni kritičar Mladen Vesković.

“Celinom svog dosadašnjeg književno umetničkog dela Aleksandar Jugović se profilisao kaojedan od najautentičnijih glasova savremene srpske književnosti i autor koji dosledno u svojim poetskim, proznim i dramskim književnim delima fikcionalizuje život čoveka na Balkanu u svim njegovim komičnim i tragičnim vidovima. Jugović je jedan od onih pisaca čija ostvarenja nikada ne ponavljaju jednom dosegnuti koncept pevanja i mišljenja, sanjanja i stvaranja. I kad se obraća intelektualnoj eliti, i kad piše i za običnog čoveka, jednako je interesantan, gotovo uvek novi na svoj način originalan”.

No, vratimo se tipovanju. SRBIJA – AZERBEJDŽAN. Jugović je odigrao na pobedu Srbije, na Marakani. I mi u redakciji se nadamo pobedi orlova pod komandom Dragana Stojkovića Piksija. Ne kažemo da se Srbija nije mučila u utakmici protiv Luksemburga, dobro su se momci oznojili, ali ne možemo a da ne očekujemo sigurnu pobedu u meču sa najlošijim timom grupe “A”. To je bitno zbog još uvek aktuelnog boda prednosti u odnosu na Portugaliju, a to nije mala stvar.

Na minimum dva gola u prvom poluvremenu odigrao je Jugović.

I mi se u MOZZART – u nadamo da će oba biti pripisana našim orlovima.

Sledi utakmica ŠVEDSKA – GRČKA. Sedeli smo u redakciji i gledali kada je Džon van’t Šip pred Šveđane u četvrtom kolu grupe “B” izašao sa trojicom isturenih igrača, dobro je znao šta radi. Poentirao je sa 2:1 u Atini, a isti model igre Grcima je između ostalog doneo i martovski rem i sa „crvenom furijom“. Sada im je namera da spuste rampu Šveđanima koje bi eventualna pobeda izbacila na prvo mesto u grupi.

U ovom slučaju, naš današnji gost, koji kaže da ima dosta prijatelja u MOZZART – u, te da ga raduje činjenica da je kompanija do sada samo posredstvom ove akcije na brojne adrese prosledila tačno 21.910.557 dinara, izabrao je pobedu Šveđana.

Za kraj, na utakmici smo DANSKA – AUSTRIJA. Danska pobedom rešava sve štotreba u grupi “F”. Dobili su Moldaviju sa 4:0 golovima postignutim još u prvom poluvremenu, imaju svih sedam pobeda, a što je još važnije, ova selekcija je dala 26 golova, a nije primila nijedan. Farane je porazila Austrija koja ima 10 bodova, a njihov osećanje na Dance vraća nas na utakmicu koju su skandinavski fudbaleri dobili sa 0:4.

Jugović je zatvorio tiket sa 3+, a mi nastavljamo da čitamo recenziju njegovog dela, koju je napisao Mladen Vesković.

“Aleksandar Jugović je to potvrdio i u svom novom romanu jer je izuzetno uspešno spojio najbolje osobine svojih dosadašnjih proznih i dramskih dela: osećaj za pronalaženje onih delikatnih momenata koji život pojedinca odvode u neslućenom pravcu, autentičnost likova našeg podneblja, crnohumornosti sposobnost za njihovo nenametljivo utkivanje u širu slikujednoga doba”.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Aleksandar Jugović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja dece i omladine sa smetnjama u razvoju “Maslačak”, Kneževo. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,83, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u rokuod 50 sati, za događaj se računa kvota jedan.

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

Ostavite komentar