Humanitarni radMOZZART SPORTSport

Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Simetrija Đorđević tipuje za NORBS – Nacionalnu organizaciju za retke bolesti Srbije

Predsednik Beogradskog saveza za bodi bilding odigrao je jedinice na Juventus i Junajted!

959pregleda

Višestruki je internacionalni i srpski šampion u bodi bildingu u teškoj juniorskoj i seniorskoj kategoriji, bio je reprezentativac Srbije, a sad je promoter zdravog sportskog života i ishrane. Takođe je sertifikovani sudija, licencirani trener, sportski menadžer i nutricionista. Predsednik Beogradskog saveza za bodi bilding, fitnes i tvorac Ahilej brenda. Od rane mladosti pokazao je interesovanje za sport. Bavio se rukometom, plivanjem, vaterpolom, veslanjem, ali je ljubav pronašao u bodi bildingu. Smatra da je ovaj sport način života, a ne samo vreme provedeno u teretani. Bavljenje sportom ga u potpunosti ispunjava. O zdravoj ishrani je pročitao preko 200 knjiga. Nadimak Simetrija dobio je po izuzetnoj proporciji i simetričnosti tela koju poseduje, a koja je bila uočljiva na bini na takmičenjima gde se izdvajao od ostalih takmičara, i samim tim to je postalo njegov zaštitni znak.

Da bi Đorđević postao 198. dobitnik u MOZZARTOVOM  plemenitom listiću potrebno je da zaokruži sve odigrane tipove na dobrotvornom tiketu:

MILAN – SPAL, kao prva utakmica iz kupa Italije. Rosoneri su sa 9:0 dobili prijateljski meč potom su odigrali nerešeno pa pobedili sa 2:0. Izmađu četiri poraza SPAL je uspeo da uknjiži trijumf nad Torinom. Milan ima poslednjih pet pobeda nad rivalom, statistika je na strani domaćih, 5:0:0, a najubedljivija pobeda iznosi 4:0.

“Jedinica, uz dva do četiri gola”, preporuka je našeg gosta koji se sad okrenuo dvema utakmicama iz Britanije, MANČESTER JUNAJTED – VULVEHEMPTON odnosno KARLAJL – KARDIF. Đavoli imaju bolji međusobni skor od Vukova, 9:3:4. Najubedljivija pobeda domaćih je sa 5:0, ali su poslednja dva okršaja okončana bez pobednika, u FA kupu bilo je 0:0. Junajted ima poraze od Arsenala i Sitija, gosti od Liverpula i Votforda. Potom, imaju dva nerešena ishoda. Kod drugog para koji stiže FA kupa odnos je 0:1:0, jedini remi od 2:2. Kardif je tri puta odigrao nerešeno u poslednjih pet utakmica, ali je doživeo ubedljiv poraz od KPR sa 6:1. Domaći su u poslednjem meču poraženi sa 3:0.

“Na Junajted igram jedinicu, a na drugi meč sa Ostrva golove, tri plus”.

Pre nego što odemo u Kneževinu idemo u Torino, JUVENTUS – UDINEZE. Stara dama je pobeđivala, a jedino je dva puta kapitulirala sa Rimljanima. Lacio je dvsa puta bio bolji sa 3:1. U Seriji “A” Udineze ima tri pobede u nizu, ali i znatno lošiji međusobni skor, 34:7:8. Najubedljiviji trijumf Juventusa je od 6:2 kojim je počela serija od poslednjih pet pobeda u okršajima sa timom iz Udina.

“Jedinica”.

MONAKO – PSŽ kao poslednji par na listiću. Međusobna statistika je približna 19:18:20. Parižani imaju pobedu od 7:1, u duel ulaze sa liderskog mesta i 17 bodova više od domaćih. Monako ima poslednja tri pozitivna rezultata dok se u PSŽ – u ne sećaju poslednjeg poraza. Poslednji duel dva kluba okončan je remijem, 3:3.

“Gol, gol”, zaključio je Aleksandar Đorđević – Simetrija, kome će društvo u narednim danima praviti Darko Dare Mitrović, rukometaš Nemanja Gojković, Goran Marić, fudbalski as Zvonimir Vukić, košarkaš Nenad Stefanović…Naši gosti pokušaće da ugroze rekord Ivice Šurjaka koji je sastavio humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Šurjak je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Još malo reči o MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će upućivati donacije u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, a u minuloj godini, između ostalih, pomogli smo: Institut za majku i dete “Dr Vukan Čupić”, Dom za decu Mladost u Kragujevcu, Udruženje Život, Fonadciju Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić, Institut Dedinje, NURDOR, Tiršovu, Savez udruženja osoba sa autizmom, Opštu bolnicu u Surdulici, UNICEF, Fondaciju Ana i Vlade Divac, SOS Dečje selo u Kraljevu, Koš za sreću, MS Platformu Srbije, Novosadski centar Živeti uspravno, Udruženje Srbi za Srbe, UDUS, FILUM, VK Partizan, Centar za samostalan život osoba sa invaliditetom, Svratište za decu, Zvečansku…

U plemenitom listiću u podne imali smo ukupno 197 dobitnika uz čiju asistenciju je kompanija MOZZART donirala ravno 14.568.690, 00 dinara. Ukoliko posmatramo samo minulu godinu reč je o sumi od 3.744.800, 00 doniranih dinara, uz pomoć 46 humanitarnih dobitnika.

Kompanija Mozzart je učestvovala u akciji “Bitka za bebe”. Bila je naslovni sponzor KLS – a, član sponzorskog pula ABA lige, sponzor je Borca i Železničara…Beting partneri smo KSS, FSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan…

Ponosni smo na akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Otvorio se jedan teren u Vrnjačkoj Banji, a dobio je ime Igor Rakočević. Jedan od renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Predraga Saše Danilovića, predsednika KSS – a.  Poslednji obnovljen teren ime čuvenog trenera Slobodana Pive Ivkovića. Toj svečanosti prisustvovali su Dušan  Duda Ivković i Dragan Kićanović.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od100.000, 00 i više dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić,  Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević i Darko Tešović. Dakle, imamo 48 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Aleksandra Đorđevića dobitak će biti doniran i za Udruženje obolelih od ALS – a. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Đurđe MEČANIN i Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar