Humanitarni radMozzart

HUMANITARNI TIKET U PODNE: ANA FRANIĆ tipuje za Petra Lađevića, Budi human, 592 na 3030

Mozzartova plemenita gošća očekuje dobitak od 143.200 dinara!

263pregleda

Za našu današnju gošću možemo konstatovati da se ne bavi rekreacijom već da svakog dana marljivo i uporno trenira. Glumica Ana Franić priznaje da je zavolela krosfit (crossfit) i da joj zbog treninga nije mrsko da porani i već od šest sati ode na vežbanje. Takođe, priznaje da sada manje prati fudbal, ali da je svojevremeno bila verna gledateljka najpopularnijeg sporta. Radovala se kada je Predrag Mijatović prešao u Partizan za koji navija. Od svojih uloga izdvaja ulogu Bjanke u predstavi “Tri sorele” odnosno Ljubinke u seriji “Močvara”. U filmu “Ime naroda” igrala je Anku Miletić. Svim našim čitaocima i kladiocima preporučuje rekreaciju.

“Volite sport i bavite se njime. Verujte, to je ulaganje u budućnost, pravilnim vežbanjem odnosno pravilnom ishranom produžavate život”, kaže Ana i počinje sa dobrotvornim tipovanjem za Petra Lađevića, Budi human, 592  na 3030.

Početna stanica je u Seriji “A”, KALJARI – NAPOLI. U timu sa Sardinije izostaju šestorica igrača, u ekipi iz Napulja jedan manje. Napoli je u vrhu tabele sa 32 poena više od domaćih. Kaljari na poslednjih pet mečeva ima trijumf, dva remija i dva poraza, poslednji je bio nerešen ishod sa 1:1. Istim rezultatom završene su utakmice Napolija sa Interom odnosno Barsom. Napoli je u poslednjem duelu savladao Kaljari sa 2:0.

“KMB 1+I&2+II”.

SVE NA MOZZART SPORTU:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-ana-franic-tipuje-za-petra-laevica/412772

Ostavite komentar