Humanitarni radMozzart

HUMANITARNI TIKET U PODNE: SAVO MANOJLOVIĆ tipuje za porodicu Gligorijević iz sela Novake kod Prizrena

Doktor pravnih nauka očekuje humanitarni dobitak od 85.700 dinara!

517pregleda

Osnovnu školu završio je u Prištini i Beogradu, a zatim i Trinaestu beogradsku gimnaziju. U zvaničnoj biografiji navodi da je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2008. godine, sa prosekom 9,32. Master studije završio je na istom fakultetu sa ocenom 9,75, a u međuvremenu je doktorirao na Pravnom fakultetu, u decembru 2021. godine. U Institutu za uporedno pravo zaposlen je od 2015. godine. Predsednik je Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti. Član je Srpskog Udruženja za ustavno pravo.

„Prava sam završio kao jedan od najboljih studenata, u roku od četiri godine. U srednjoj školi nisam bio naročito dobar đak, jer me je više interesovalo da čitam nešto sa strane nego da učim po nekakvom planu. Prava su mi se nekako desila kao sublimacija svega, jer smatram da čovek koji je pravnik mora da sublimiše sve društvene nauke. Pravo je mnogo kreativnije, iako me je i gluma interesovala. Postdiplomsko usavršavanje obavio sam u Švajcarskoj, na Institutu za federalizam. Završio sam i kurs na Harvardu. Puno me je intersovao i humanitarni rad”, ističe Savo Manojlović i prelazi na dobrotvorno tipovanje.

Prva utakmica startuje u 18:00 sati, DRAGOVOLJAC – SLAVEN. Sa 18 poena domaći su na poslednjoj poziciji dok Slaven ima 16 poena više. Hajduk je u Splitu slavio sa 2:1 protiv Dragovoljca, a istim rezultatom gosti su dobili Goricu. Pre toga nije bilo golova u duelu sa Bilima. U poslednja dva okršaja Belupo je slavio sa 2:1 i 1:0.

“UG 3+”.

SVE NA MOZZART SPORTU:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-savo-manojlovic-tipuje-za-porodicu-gligorijevic-iz-sela-novake-kod-prizrena/419278

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

Ostavite komentar