Sport

IVAN RADOVANOVIĆ više nije trener Čačka 94 Quantox

Tim će u narednom meču protiv Tamiša voditi Vojo Popović i Đorđe Mićić...

487pregleda

KK Čačak 94 Quantox je danas, na konferenciji za štampu zakazanoj zbog najave naredne utakmice AdmiralBet Košarkaške lige Srbije protiv Tamiša, saopštio javnosti da je Ivan Radovanović podneo ostavku na mesto šefa struke prvog tima.

Kao što je sada već bivši trener istakao, razlozi su lične prirode.

,,Ovog puta se neću baviti utakimicom. Ono što hoću da kažem da iz ličnih razloga više neću biti trener ekipe. Želim da se zahvalim klubu na ukazanoj šansi i da kažem da sam siguran da će uspeti da ispuni cilj, a to je opstanak u ligi. Hvala igračima na saradnji, a klubu želim puno sreće u budućnosti“, izjavio je Ivan Radovanović.

Đorđe Mićić, sportski direktor Čačka 94 Quantox, naglasio je da će klub pronaći pravo rešenje za upražnjeno mesto trenera.

,,Što se tiče novonastale situacije, moram da kažem da nismo hteli da stvari učinimo gorim nego što jesu. Da ne ulazim u detalje, gledaćemo da pronađemo što bolje rešenje u toku naredne dve nedelje, a i u vreme igranja Kupa. Ekipi će biti priključen Vojo Popović, trener mlađih selekcija našeg kluba. A tu sam i ja da pomognem, a pomoć ćemo dobiti i od Marka Marinovića. Trenutno nam je glavni cilj da ostvarimo pobedu protiv Tamiša, a posle ćemo razmišljati o najboljem rešenju“, rekao je Đorđe Mićić.

Vuk Gugović, prvotimac Čačka 94 Quantox, govorio je isključivo o sledećem izazovu protiv Tamiša, koji će biti vrlo važan za ekipu (subota, 20:00, Dvorana kraj Morave).

,,Utakmica će biti veoma važna za nas. Tamiš dobro poznajemo, uspeli smo da ga pobedimo u Pančevu. Ali sutra nas očekuje drugačiji izazov. Moramo da pobedimo, a zbog toga smo vredno trenirali za meč. Zbog toga pozivam navijače, jer su bitan faktor za nas“, kazao je Vuk Gugović.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Foto: Sava Gucunski

Ostavite komentar