Društvo

LETO U ZNAKU DRUŽENJA I STICANJA NOVIH ZNANJA

Leto koje je pred nama će biti leto za pamćenje u jezičkoj školi Blackbird!

1.27Kpregleda

Zbog promena u akademskom kalendaru, junski ispitni rok za polaganje Cambridge English ispita će ove godine biti održan krajem avgusta.

Shodno ovome, centar za pripremu ovih ispita u školi Blackbird će tokom čitavog leta sprovoditi poseban program pripreme koji će uspešnim kandidatima obezbediti neki od prestižnih međunarodnih sertifikata.

Direktor škole Ljubomir Vasojević podvlači da to nije sve:

„Letnji program škole Blackbird će ove godine biti posebno sadržajan i zanimljiv. Pored već tradicionalnog dečjeg kampa za decu koji će se pod nazivom ’Summer Discovery’ održavati u dve smene tokom jula i avgusta, škola će organizovati glumačku i novinarsku radionicu, kao i veliki broj aktivnosti za mlade i odrasle. Zamisao nam je da vrata škole budu otvorena čitavog leta, sa ponudom korisnih aktivnosti za čitavu porodicu.“

Pored ponude letnjih kurseva za decu i odrasle, letnji program škole Blackbird obeležiće i čitav niz nekomercijalnih dešavanja namenjenih informisanju i promociji učenja jezika, međunarodnih sertifikata, studija u inostranstvu, kao i razvijanja kreativnog mišljenja i izražavanja.

Ostavite komentar