Humanitarni rad

NAJPOZNATIJA AKCIJA OVOG TIPA PONOVO U VAŠEM GRADU!

Koš za sreću u utorak okuplja poznate ličnosti u utakmici za socijalno ugrožene porodice

426pregleda

Humanitarna utakmica javnih ličnosti Koš za sreću igraće se u utorak, 6.jula od 19 časova na terenima KK Partizan u okviru Kalemegdanske tvrđave.

Koš za sreću je najpoznatiji događaj ovog tipa sa osmogodišnjom tradicijom humanitarnog delovanja I pomaganja socijalno ugroženih, višečlanih porodica. Ulaz na utakmicu je besplatan, a donacije će se sakupljati u označenim kutijama za tu svrhu, a za svaku donaciju preko 1.000 poklon na ulazu je jedna od specijalno dizajniranih Koš za sreću majica.

I ove godine će motivokupljanja biti isti, pomoć socijalno ugroženim, višečlanim porodicama, a u igri pod obručima će se nadmetati mnogi sportisti I druge javne ličnosti.

Prvi Koš za sreću odigran je još 2014.godine u novobeogradskom bloku 1, tada kao deo Fontana Sportskog leta. Dve godine kasnije je usledio prelazak na Kalemegdan I terene KK Partizan čije je tribune punio svakog leta, sem 2020. Kada zbog korona virusa utakmica nije igrana.

Protekla utakmica je 2019.na Kalemegdanskoj tvrđavi sakupila rekordnih 559.544 dinara, a iako meč nije igran prošlog leta, Koš za sreću je organizovao nekoliko humanitarnih akcija od kojih je najznačajnije učestvovanje u kupovini respiratora, kao I humanitarna aukcija u saradnji sa fudbalerom Lukom Jovićem.

U utorak program počinje utakmicom budućih asova od 18 časova, dok je početak Koš za sreću meča zakazan za 19 časova.

PR tekst

 

Ostavite komentar