MozzartPet na pet

PET NA PET MARKOVIĆ: Bavila sam se karateom, plesom, baletom, ali ne i kolektivnim sportovima

1.29Kpregleda

Zapažene uloge ostvarila je u televizijskim serijama “Močvara” i “Žigosani u reketu”. Pre toga igrala je u ostvarenjima “Biser Bojane”, “Kralj Petar Prvi”, “Koreni”, “Jutro će promeniti sve”…

U jednom razgovoru, Miona Marković, je kazala da tekstove za svoje uloge brzo pamti, ali brzo i zaboravlja, međutim, da telo pamti sve. Između ostalog i zbog toga mlađe i starije generacije poziva na sportski način života. Takođe, izvodi “vratolomije”, uz rekvizite obruč i šipku, na treninzima sportske gimnastike koja će ući, nada se, kao sport na Olimpijske igre. Miona na treninzima kontroliše pokret i senzualnost.

Naslednica je istoričara Predraga Markovića. Uskoro će biti naša gošća u Humanitarnom tiketu u podne, a do tada Miona odgovara na naših pet pitanja.

https://www.mozzartsport.com/nekategorizovano/vesti/pet-na-pet-miona-markovic-bavila-sam-se-karateom-plesom-baletom-ali-ne-i-kolektivnim-sportovima/372110

1.Da li ste se svojevremeno bavili nekim sportskim aktivnostima?

“Naravno, bila sam karatistkinja, i imam braon pojas, plesačica, bavila sam se baletom, ali nikad nisam trenirala neke kolektivne sportove sa loptom. Beli sport je moja velika ljubav”.

2.Ko vam je bio uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

“Rasla sam uz Anu, Jelenu, Novaka, ali i Čavića”.

  1. Koji klub nosite u navijačkom srcu?

“Volim da gledam naše reprezentacije u bilo kom sportu”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Ukoliko se ne varam meč između Đokovića i Nadala na AO koji je trajao skoro šest sati”.

  1. Da li imate životni ili sportski moto?

“U zdravom telu, zdrav duh”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu iz Premijer lige, LESTER – FULAM. Lisici imaju suficit od 14 bodova. Niz od šest trijumfa prekinuo je Liverpul, a zatim je usledio remi, 3:3. Na drugoj strani, između tri poraza, Fulam je umetnuo trijumf. Međusobna statistika na strani je Fulama, 2:2:4, ali Lester je slavio u poslednjem okršaju sa 3:1.

“Probajte sa KMB, minimum gol u prvom odnosno dva gola u drugom poluvremenu”.

IZVOR: MOZZART SPORT

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar