MozzartPet na pet

PET NA PET – Milica Gacin: Od svih legendi belog sporta Ivan Lendl je bio jedinstven, ali Nole je bez konkurencije

Urednica na RTS – u i voditeljka Slagalice rado se seti Univerzijade iz 2009. godine jer je učestvovala u organizaciji događaja!

222pregleda

 

 

Kao devojčica i tinejdžerka bavila se klizanjem, stonim tenisom, ali je obožavala i igrala košarku. Seća se da je nastupala u školskom timu kome je bila potrebna visoka igračica. I danas je našoj plemenitoj gošći Milici Gacin košarka omiljeni sport. Naravno, najdraži sportista, jednoj od voditeljki Slagalice, je teniser.  Nekada je to bio Ivan Lendl.

Novinarsku karijeru učesnica i MOZZARTOVOG Humanitarnog tiketa u podne započela je na Radio Beogradu, na čuvenoj dvestadvojci i Radiju 101.  Televizijsku karijeru naša gošća započela je na Trećem kanalu, 3K, potom na RTS – u gde je bila voditeljka i urednica mnogobrojnih emisija poput Nedeljnog popodneva, Teletona, Novogodišnjeg programa do popularne  Slagalice.

Danas nam Milica odgovara na pitanja za rubriku Pet na pet.

1.Da li ste se svojevremeno bavili nekim sportskim aktivnostima?

“U osnovnoj školi jedno vreme sam trenirala košarku i to zato što sam i tada bila prilično visoka, a školskom timu bio je potreban centar. Volela sam taj sport, i danas mi je omiljen. Pored košarke bavila sam se klizanjem i stonim tenisom”.

2.Ko vam je bio uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

“Pored košarke, u to vreme sam prilično pratila tenis. I od svih legendi belog sporta čini mi se da je Ivan Lendl bio veoma jedinstvena pojava. Međutim, danas naš Nole nema konkurenciju”.

  1. Koji klub nosite u navijačkom srcu?

“Poštujem i volim sve sportske klubove jer sport je iznad svega. Tako da mi je teško da izdvojim jedan klub”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Pored brojnih utakmica koje su istorijske za klubove i našu reprezentaciju najdraža mi je Univerzijada održana u Beogradu, iz 2009. godine, u čijoj sam organizaciji učestvovala”. 

  1. Da li imate životni ili sportski moto?

“Savladaj sopstvene slabosti”.

Bonus pitanje: Šta u Mozzartu odigrati na utakmicu iz Bundeslige, BAJER – BAJERN. Derbi kola u koji prvoplasirani Leverkuzen ulazi sa bodom više. Svoje poslednje utakmice rivali su dobili, a poslednja dva međusobna okršaja pripala su Bavarcima. Na duelima dva tima golovi ne izostaju.

“Probajte sa igrom gol, gol, četiri plus”.

IZVOR: MOZZART SPORT

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar