MozzartPet na pet

PET NA PET – Srđan Timarov: Zbog potreba uloge išao sam na časove boksa, zarazio se i sada redovno treniram

Naš glumac obožava Piksija, Divca, Džordana i Kleja!

916pregleda

Poznati glumac rođen je u Beogradu, a Akademiju je završio u Novom Sadu u klasi Rada Markovića. Glumačku karijeru počeo je Srpskom narodnom pozorištu, ali je već 19 godinačlan JDP. Igrao je na “daskama koje život znače” u predstavama “Mrešćenje šarana”, “Pomorandžina kora”, “Mesec dana na selu”…Serijama “Lisice”, “Ono kao ljubav”, “Montevideo”, Senkama, “Mama i tata se igraju rata”, “Kralj”…

Pored velike posvećenosti glumi voli sport i stiže da se bavi boksom. Pogledajmo Srđanove odgovore za rubriku “Pet na pet”.

1.Da li ste se svojevremeno bavili nekim sportskim aktivnostima i kojim?
“Uh, bavio sam se raznim sportovima. Krenuo sa vaterpolom, preko hokeja na ledu. Tu nisam sjajno prošao pošto mi je majka stomatolog. Plašila se da ne polomim zube jer tada nije bilo zaštitne opreme kao danas. Igrao sam i basket, a jedino nisam fudbal koji realno najviše volim da gledam. Zbog potrebe uloge išao sam na časove boksa i žargonski rečeno “primio” sam se. I sada redovno treniram boks. Prosečan sam sportista od svakog znam po malo”.


2.Ko vam je bio uzor, idol, u tinejdžerskim danima?
”Na mestu broj jedan je Dragan Stojković Piksi. Sledi ceo tim FK Crvena zvezda od 1989. do 1991. godine. Košarkaše sa kraja osamdesetih i početka devedesetih, Vladu Divca, Dražena Petrovića, Majkl Džordana…Naravno Kasijus Kleja alijas Muhameda Alija”.

3. Koji klub nosite u navijačkom srcu?
”Crvenu zvezdu”.


4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
“Takvih mečeva verujte ima puno, ali evo jedan duel izdvajam. Crvena zvezda i Bajern 1991 godine, rezultat 2:2 na Marakani. Plasman u finale”.

5. Da li imate životni ili sportski moto?
“Život postoji da bismo uživali”.

IZVOR: MOZZART SPORT
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Ostavite komentar