Humanitarni rad

POMOZIMO MALOM ČAČANINU BOBANU ILIĆU I NJEGOVOJ MAJCI SADA KADA IM JE NAJPOTREBNIJE

Gorica Ilić, broj tekućeg računa:170001055980800014 UniCredit banka

513pregleda
Poštovani prijatelji, već više puta pisali smo o porodici Gorice Ilić, samohrane majke iz Čačka koja se brine o svoje šestoro maloletne dece. U poslednjih par godina povremeno im pomažemo donacijama u nameštaju, hrani, garderobi i novčanim prilozima. Zahvaljujući pomoći Opštine Čačak Gorica se pre par mececi sa svojom porodicom uselila u stan koji joj je opština obezbedila na korišćenje time rešivši svoj dotadašnji podstanarski status.
Nažalost, porodicu Ilić zadesila je ozbiljna nevolja. Goričin sin, devetogodišnji Boban Ilić, teško se razboleo. Pre dve nedelje dijagnostikovana mu je teška bolest i veoma veliko oštećenje pluća. Iz tog razloga hitno je prebačen za Beograd, u Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta “Dr Vukan Čupić”. Već je podvrgnut jednoj hiruškoj intervenciji, a verovatno će biti potrebna još jedna. Trenutno se mali Boban nalazi u odeljenju intenzivne nege. Prema rečima lekara Boban je životno ugrožen i situacija je vrlo ozbiljna. Oni ulažu sve svoje znanje i napore da mu pomognu da pobedi u ovoj najvažnijoj životnoj bici. Od sveg srca se zahvaljujemo doktoru Aleksandru Sovtiću i njegovom timu na maksimalnom trudu i požrtvovanju koje su pokazali.
Bobanova majka Gorica Ilić sve ovo vreme nalazi se na relaciji Čačak-Beograd. Za putovanje i eventualni povremeni ostanak dan-dva u Beogradu potrebna su joj novčana sredstva kojima ona ne raspolaže. Pozivamo sve one koji su u mogućnosti da pomognu Gorici novčano da to i učine. Nadamo se da će Bobanu uskoro biti bolje i da ćemo, kao i do sada, malim Ilićima slati torte i slatkiše za njihove rođendane, a ne brinuti o tome kako će prebroditi ove teške trenutke.
Svi koji žele da pomognu malom Bobanu Iliću i njegovoj porodici mogu novčani prilog uplatiti na tekući račun njegove majke Gorice Ilić.
Gorica Ilić, broj tekućeg računa:
170001055980800014 UniCredit banka
S poštovanjem,
Udruženje Čačana u Beogradu

Ostavite komentar