Humanitarni rad

“Quantox fondacija”

1.34Kpregleda

Ovim tekstom želimo da vam skrenemo pažnju na relativno mladu humanitarnu organiziaciju “Quantox fondacija” koja je u Čačku osnovana pre oko pola godine. Fondaciju su osnovali vlasnici kompanije “Quantox Technology” Vuk i Milan Popović. Sama fondacija je prositekla iz humanitarnih aktivnosti koje već duži niz godina organizuje i podržava ova renomirana IT kompanija koja posluje širom sveta, a ima kancelarije u Čačku, Nišu, Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu, Skoplju, Kijevu i Frankfurtu. U osmišljavanju i pokretanju humanitarnih akcija pored vlasnika kompanije učestvuju i svi zaposleni. Tokom ovog perioda gradili su kuće ugroženim porodicama, pomagali obnovu bolnica, stipendirali talentovane đake, pružali pomoć bolesnima i starima, kao i deci bez roditelja.

Zbog zainteresovanosti drugih pojedinaca i subjekata da se uključe u humanitarne akcije, kao i većih mogućnosti za delovanje, odlučeno je da se za tu svrhu posebno osnuje “Quantox fondacija”. Fondacija već nekoliko meseci uspešno deluje uz puno entuzijazma i čvrstu veru da zajedničkim snagama možemo pomoći mnogima, vratiti im osmeh na lice i veru u budućnost, a sve u duhu poznatih krilatica da “Deljenjem dobijamo” i “Da je naše malo nekome mnogo”. U poslednjih desetak godina je tokom humaitarnih aktivnosti fondacije u Srbiji donirano nekoliko desetina miliona dinara pomoći, od toga u zadnjih nekoliko meseci tri miliona dinara za borbu protiv Covid-19 virusa.

“Quantox fondacija” uključila se u akciju Udruženja Čačana u Beogradu za pomoć Čačanki Svetlani Jeković i njenom bolesnom sinu Slaviši i tom prilikom donirala im veš mašinu. Na tome im od sveg srca zahvaljujemo, kako u ime Udruženja Čačana u Beogradu, tako i u ime porodice Jeković. Nadamo se da ćemo i u budućnosti sarađivati na obostrano zadovoljstvo.

https://quantoxfondacija.rs/
“Quantox fondacija” – veb sajt
Firma “Quantox Technology” – veb sajt

S poštovanjem,

UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU