Sport

Vraćamo se na staze uspeha, poručuju iz čačanskog Borca

I petlići prvoplasirani u svojoj ligi!

568pregleda

Povratkom iskusnog trenera Slavka DžoaVojičića, na mesto uspeha, mlađe kategorije čačanskog Borca idu uzlaznom linijom. Moramo pomenuti kvalitetan rad direktora kluba Vladimira Stanisavljevića, koji uz stručni štab prvog tima, ima zasluge za odlične rezultate seniora. Senioski tim takođe dobro gazi, prvi su, ali će biti još borbe sa kvalitetnim Fapom i Loznicom.

„Petlići Borca, dečaci rođeni 2011. godine, nalaze se na čelnoj poziciji u „Zapadno – Moravskoj“ ligi. U ligi se takmiče klubovi iz Kraljeva, tri tima, Mladost, Javor, Metalac, čačanska Sloboda…Liga broji 14 klubova i mi smo prvi, a do nas je kvalitetna selekcija Budućnosti iz Arilja. Moram da pohvalim naš sastav koji je i u Češkoj bio petoplasirani od ukupno 20 timova. To je veliki uspeh jer smo na međunarodnom turniru adekvatno predstavljali grad Čačak, sa samo jednim porazom“, ističe trener Ivan Gligorijević.

Uspešne su generacije dečaka rođenih 2013. i 2014. godine koje vode treneri i Vaše kolege Aleksa Ćoća Petrović i Marko Vojinović, ali prvoplasirane su selekcije 2015. i 2016. godište gde su sinovi čuvenog fudbalera Marka Milinkovića Suljovca i golmana Vladimira Bucule Radovanovića. 

„I oni su visoko plasirani, na prvom su ili drugom mestu u svojim ligama. Ćoća i Marko su prvi sa 2015/16 godištem. Pioniri su ušli u viši rang takmičenja pa će moji dečaci naredne godine igrati bolju ligu. Omladinci se bore za povratak u najkvalitetniju ligu sa Metalcem i Mačvom. Tako da bolji dani stižu za Borac jer imamo podršku od grada Čačka i gradonačelnika Miluna Todorovića. Inače, na terenu sa veštačkom travom dobijamo profesionalne reflektore što će uticati da se još bolje i više trenira“, konstatuje Gligorijević.

Đ.M.

Dragi prijatelji Borca,

Sa zadovoljstvom Vam saopštavamo da se naš trener Slavko Džo Vojičić vratio na mesto uspeha, što nam je donelo veliku korist u rezultatima naših mladih ekipa. Moramo istaći i našeg direktora kluba, Vladimira Stanisavljevića, koji zajedno sa stručnim štabom prvog tima ima velikih zasluga za dobre rezultate naših seniora.

Naš seniorski tim trenutno dominira, zauzimajući prvo mesto na tabeli. Ipak, očekuje nas neizvesna borba sa kvalitetnim timovima Fap i Loznica. Ne sumnjamo da će naši igrači dati sve od sebe i nastaviti sa sjajnim rezultatima.

Još jedan izvor ponosa su, kaže Ivan Ičke Gligorijević, Borčevi petlići rođeni 2011. godine, koji se nalaze na čelu Zapadno – Moravske lige. Ova liga broji 14 klubova koji su iz Kraljeva, a tu su Mladost, Javor, Metalac, čačanska Sloboda… Ali mi smo ti koji dominiraju na tabeli, sa izuzetno kvalitetnom selekcijom Budućnosti iz Arilja koja namje zdrava konkurencija. Želeli bismo da napomenemo da smo nedavno zauzeli peto mesto u Češkoj, na međunarodnom turniru, predstavljajući naš grad Čačak. To je veliki uspeh s obzirom na to da smo bili konkurencija za 20 timova, sa samo jednim porazom.

Naši dečaci rođeni 2013. i 2014. godine, pod vođstvom trenera Aleksa Ćoće Petrovića i Marka Vojinovića, takođe ostvaruju sjajne rezultate, zauzimajući visoko prvo ili drugo mesto. Uz to, naši pioniri su uspeli da se plasiraju u viši rang takmičenja, što će nam omogućiti da iduće godine igramo kvalitetniju ligu. Omladinci se takođe bore za povratak u najkvalitetniju ligu zajedno sa Metalcem i Mačvom.

Velike čestitke svim našim timovima na dosadašnjim uspesima! Ponosni smo na naše igrače, trenere i sve članove kluba koji su svojim radom i zalaganjem doprineli ovim sjajnim rezultatima. Neka naše ime i dalje sija na sportskoj mapi!

Hvala i gradu Čačku i gradonačelniku na podršci i ostanite uz nas u daljim izazovima koje predstoje.

V.I.

 

 

Ostavite komentar