EkonomijaKultura

Željko Joksimović pokreće tri televizijska kanala?

933pregleda

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala – K1 studio, Stajl fajl i TV DR. Sve tri televizije pripadaju firmi Minakord medija, koju je je Joksimović osnovao 17. maja ove godine.

Naime, prema pisanju Kurira, kanal Stajl fajl biće namenjen deci i pre početka emitovanja promeniće naziv, TV DR baviće se zdravstvom, K1 će biti muzička televizija.

– Niko ne zna odakle Željku ideja i želja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekat, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažovao neke ljude koji su u toj oblasti dugo godina i koji su stručni, poput Manje Grčić, doskorašnje generalne direktorke Prve televizije. Ona će verovatno i kod Željka obavljati sličan posao – rekao je izvor za ovaj list.

Kako je preneo Kurir, Joksimović u svoje redove dovodi i Maju Nikolić i Natašu Miljković, a po rečima Željkovog bliskog prijatelja, televizije startuju od jeseni.

eKapija

Ostavite komentar