Film

ŽIVI I ZDRAVI

259pregleda

Pozdrav dragi naši filmoljupci! Imamo sjajne vesti za sve vas koji uživate u domaćoj kinematografiji. U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, u našoj Velikoj sali svi će imati priliku da uživaju u filmu “ŽIVI I ZDRAVI”, koji je kombinacija urnebesne komedije i dirljive drame.

Da vam otkrijemo malo više o radnji filma – samo dva dana pre svadbe, Dragana odlučuje da ne želi da se uda. Ali, već su pozvani gosti, pokloni su spremni, muzika je dogovorena, a pršute već spremne za posluženje. Mladoženjin otac, Leso, odlučuje da svadba mora da se održi, jer bi otkazivanje značilo gubitak ugleda. Kako bi zadržao svog sina, Momo, koji je još uvek romantično vezan za ideju braka i ljubavi, smišlja najveću farsu ikada viđenu na našem poluostrvu. Uz veliku dozu humora i eksplozivnu kombinaciju tradicije i običaja, ova priča o svadbi će vas sigurno nasmejati do suza.

U filmu “ŽIVI I ZDRAVI” ćete uživati u glumačkim bravurama talentovane Tihane Lazović, Gorana Slavića, Momčila Pićurića, Gorana Bogdana, Snježane Sinovčić Šiškov, Dragane Dabović, Nikole Ristanovskog, Mirjane Joković i Dejana Đonovića. Ove vrhunske glumačke zvezde donose nam predivno izvođenje svojih likova.

Nemojte propustiti priliku da budete deo ovog nezaboravnog crnogorskog filma! Vidimo se u Velikoj sali 12. i 13. februara u 20:00 časova. Rezervišite svoja mesta na vreme i započnite ovu nedelju smehom i dobrim raspoloženjem.

📣 Podelite ovu objavu sa svojim prijateljima i porodicom i zajedno sa njima započnite ovaj sjajan filmski doživljaj. Vidimo se na filmskom platnu!

Ostavite komentar