Uncategorized

EVROPSKO PRVENSTVO GLUVIH I NAGLUVIH ANTALIJA 2024

224pregleda
Poštovani,
Obraćamo Vam se sa molbom za donatorsku podršku našem timu reprezentacije gluvonemih fudbalera Srbije, koji su se plasirali na Evropsko prvenstvo u Antaliji od 20. maja do 1. juna 2024. godine. Ovo je istorijski uspeh za naš sport i dokaz da osobe sa invaliditetom mogu dostići zavidne sportske rezultate.Kako bismo mogli da predstavimo našu državu na dostojan način, potrebna nam je Vaša pomoć. Ukupna sredstva koja nam nedostaju iznose 7.000 evra, od čega 4.000 evra za avionske karte i 3.000 evra za kompletnu opremu tima (lopte, dresovi, trenerke). Takođe ukoliko osvojimo neko od prvih pet mesta, stičemo pravo za nastup na OI u Japanu.
Vaša podrška nam je od ključnog značaja da ostvarimo ovaj uspeh i donesemo medalju sa Evropskog prvenstva.

Verujem da ćete prepoznati važnost ove inicijative i uložiti napor da nam pomognete da ostvarimo naš cilj. Vaša kompanija/organizacija bi time postala deo ove sjajna priče i doprinela afirmaciji inkluzije i ravnopravnosti osoba sa invaliditetom u sportu.
Unapred Vam se zahvaljujem na razmatranju naše molbe i stojim Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.S poštovanjem,
Milorad Popović
+381606471199
PR fudbalske reprezentacije gluvih Srbije
 EVROPSKO PRVENSTVO GLUVIH I NAGLUVIH ANTALIJA 2024
Poštovani,

Ne bih da prekidam prazničnu atmosferu, ali mi je potreban savet. Naime reprezentacija gluvih i nagluvih osoba se plasirala posle 50 godina na evropsko prvenstvo u Turskoj međutim kao i sa Nacionalnim timom Roma Srbije savezi ne reaguju, nedaju ništa, pa ni opremu, a potrebno je oko 7000 eura za put na Evropsko, plus ako se plasiraju među prvih 5 ekipa stiču uslove za OI u Japanu.

“Istorijski uspeh! Fudbalska reprezentacija gluvih Srbije izborila plasman na Evropsko prvenstvo”

Fudbalska reprezentacija gluvih Srbije ostvarila je fantastičan rezultat i po prvi put u istoriji nakon 50 godina izborila plasman na prestižno Evropsko prvenstvo koje će se održati od 20. maja do 1. juna 2024. godine u Antaliji, Turskoj. Ovaj istorijski uspeh kruna je dugogodišnjeg rada i predanosti sportista koji su uspeli da savladaju brojne prepreke i ostvare ovaj sjajan rezultat.

“Neverovatno smo ponosni na naše igrače i stručni štab. Ovo je kruna naših napora i dokaz da osobe sa invaliditetom mogu da dostignu zavidne sportske rezultate”, izjavio je Nemanja Simić, koordinator reprezentacije  gluvih i nagluvih Srbije.

Plasman na Evropsko prvenstvo otvara vrata i učešću na Olimpijskim igrama u Japanu, gde bi fudbalska reprezentacija Srbije imala priliku da se takmiči sa najboljim selekcijama na svetu. Međutim, put do ovih takmičenja neće biti lak.

Reprezentacija gluvih Srbije suočava se sa brojnim izazovima u pogledu obezbeđivanja neophodnih sredstava za učešće na Evropskom prvenstvu. Potrebno je obezbediti oko 7.000 evra – 4.000 evra za avionske karte i 3.000 evra za kompletnu opremu tima, uključujući dresove, trenerke i lopte sa nacionalnim obeležjima kao i specijalističke preglede za pravo učešća igrača na osnovu koga dokazuju da su gluvi i nagluvih.

“Ovo je jedinstvena prilika da pokažemo kvalitet i posvećenost naših sportista. Međutim, bez adekvatne podrške, teško ćemo moći da se dostojno predstavimo na Evropskom prvenstvu. Apelujemo na sve patriote, kompanije i institucije da nam pruže pomoć i donacije kako bismo ostvarili ovaj istorijski uspeh”, istakao je PR reprezentacije gluvih Srbije, Milorad Popović, inače predsednik Nacionalnog tima Roma Srbije u fudbalu, osoba koja se zauzela da pomogne ovim momcima da otputuju na evropsko prvenstvo u Turskoj.

Šta možemo da učinimo i gde da gađamo, kratak je rok 20 maja počinje prvenstvo!

Molimo za pomoć!

Srdačno,
PR reprezentacije
Milorad Popović

Ostavite komentar