Humanitarni radSport

1124. Humanitarni tiket u podne: Marko Gavrilović tipuje za Dečji dom Mladost iz Kragujevca

Futsal trener ne očekuje puno golova na mečevima Afričkog kupa nacija

904pregleda

Poslednji, 178. dobitnik u MOZZARTOVOJ plemenitoj akciji “Humanitarni tiket u podne” bio je Ivan Paunić. Sjajni košarkaš je ostvario dobitak od fantastičnih 198.800, 00 dinara koje će naša kompanija usmeriti akciji Koš za sreću. Trenutna ukupna suma koju je MOZZART donirao u dobrotvornom listiću iznosi 12.858.690, 00 dinara.

Novu radnu sedmicu za dobrotvorni tiket u podne započinjemo sa futsal trenerom Markom Gavrilovićem, a za njim ćemo ugostiti Bojana Tanjevića, Mašana Lekića, Bojana Ostojića, Petra Mijovića, Mihaila Medenicu i Dejana Ristića.

Marko Gavrilović je minule sezone radio kao glavni trener KMF Novi Pazar. U uzbudljivom finalu za titulu državnog prvaka Pazarci su izgubili od Ekonomca. Uz to, od 2017. godine pomoćni je trener u futsal reprezentaciji Srbije do 19 godina.

“Pre tri godine sam osmislio i uz pomoć fudbalskog Saveza regiona Zapadne Srbije pokrenuo prvu zvaničnu futsal ligu za mlađe kategorije u Srbiji. To je dodatno podstaklo razvoj futsala u Srbiji i za ove tri godine koliko liga postoji promovisali smo na stotine mladih i novih futsal igrača”, kazao je Gavrilović i prešao na plemenito tipovanje.

Krenuo je od utakmice Afričkog kupa nacija MALI – OBALA SLONOVAČE. U grupnoj fazi Mali je imao dve pobede i nerešen ishod. Rivali dva trijumfa i poraz od Maroka, minimalac. U međusobnim okršajima Obala slonovače je jednom slavila sa 3:0, a međusobni skor glasi, 1:2:4. Poslednji okršaj završen je bez golova.

“Biće tesno, od nula do dva gola”.

Sat kasnije u Švedskoj igraju AFC ESKILSTUNA – JURGORDEN. Gosti imaju malo bolji međusobni skor, 1:0:4. Domaći su fenjeraši lige, a gosti se bore za vrh tabele i imaju niz od šest pobeda. AFC je prekinuo seriju poraza jednim remijem. Uvek su bile pune mreže kad igraju dva rivala.

“Ipak, igram dvojku, kao siguricu”.

Treći meč na dobrotvornom listiću je GANA – TUNIS. Gana je u grupnoj fazi imala dva remija i pobedu. Tunižani sva tri remija, ali su pre toga imali tri trijumfa. Gana je dobila poslednja dva okršaja, ima bolji međusobni odnos 2:1:0 i trijumf od 4:2.

“Veliki je ulog, ponovo od nula do dva gola”.

Sledeći duel dolazi sa Islanda, HAFNARFJERDUR – VIKINGUR. Istorija je na strani domaćih 12:8:3, a najubedljivije pobede su od 4:0 i 5:2. Poslednji okršaj završen je bez pobednika. Trenutno, gosti imaju dva poena manje, ali su u nizu od dva remija i tri pobede. Domaći imaju trijumf od 7:1, pa remi bez golova.

U prvom poluvremenu pašće makar jedan gol”.

Plemenito putešestvije završavamo sa utakmicom iz Perua, SIENSIANO – SANTA ROSA PNP. U grupi rivali imaju po dva poraza. To je učinak iz poslednjih duela. Domaći imaju bolji skor, 3:1:1, ali i najubedljiviji trijumf od 4:0.

“Jedinica”, rekao je naš današnji plemeniti kladilac, trener Marko Gavrilović, koji će pokušati da uveća cifru od 12.858.690, 00 dinara koliko je kompanija Mozzart donirala u plemenitom listiću u podne.  Poslednji dobitnci bili su Srđan Gojković Gile, sa zagarantovanih 10.000, 00 dinara koje Mozzart donira MS Platformi Srbije i košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću.

Inače, u javnosti veliki odjek izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 75 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. U kruševačkom “Pejtonu” otvoreno je multifunkcionalno igrališe za košarku, fudbal, rukomet…U petak MOZZART je otvorio još jedno renovirano i ulepšano igralište, ukupno 76. po redu. Novi Bečej je bogatiji za jedan vrhunski teren posvećen sjajnom košarkašu Zoranu Ercegu.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Prilika je da vas podsetimo da je Milan Mačvan postao175. dobitnik u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu , a sa dobitnih 183.600,00 dinara ukupna suma koju  je naša kompanija donirala samo u ovoj akciji iznosi 12.858.690, 00 dinara.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.

Selektor Srbije i trener Virtusa, koji je osvojio FIBA Ligu šampiona,  Aleksandar Đorđević, bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović i Ivan Paunić. Dakle, 40 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Marka Gavrilovića dobitak će biti doniran i za Centar za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju – Budućnost, Derventa. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR:MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar