Humanitarni radSport

1159. Humanitarni tiket u podne: Nebojša Dugalić tipuje za SOS Dečje selo Kraljevo

Sjajni glumac u Rostovu očekuje tri i više golova!

835pregleda

Kompanija MOZZART nastavlja sa svojim mnogobrojnim društveno odgovornim aktivnostima. Naravno, samo jedna u nizu naših akcija je “Humanitarni tiket u podne”.

Svakom poznatom učesniku plemenitog listića odobravamo iznos od 10.000, 00 dinara za sastavljanje humanitarnog tiketa. U slučaju dobitka iznos doniramo u ime i po odluci gosta, bolnicama, udruženjima obolelih, humanitarnim fondacijama, bolesnoj deci, svratištima… Do danas MOZZART je u ovoj akciji donirao 13.254.290,00 dinara.

Tokom ove sedmice pomenutu sumu i MOZZARTOVE dobrotvorne aktivnosti pokušaće da uvećaju i podrže: mnogima omiljeni glumac Nebojša Dugalić, legendarni bokser Tadija Kačar, poznata novinarka Ljubica Gojgić, atletičar Emir Bekrić, svojevremeno sjajni fudbaler Predrag Đorđević, paramaratonac Goran Nikolić i košarkaški reprezentativac Marko Simonović.

Rođen je u Kraljevu, a FDU završio je u Beogradu. Igrao je na scenama Narodnog pozorišta, BDP – a, JDP – a, u Ateljeu 212, Zvezdara teatru…Ostvario je mnogobrojne uloge u televizijskim serijama poput “Gore, dole”, “Miris kiše na Balkanu”, “Santa Marija della Salute”, “Senke nad Balkanom”, “Žigosani u reketu”, “Pet”, “Državni službenik”…filmovima kao što su “Tito i ja”, “Bićemo prvaci sveta”, “Ime, Dobrica, prezime nepoznato”…Teško je pobrojati sve nagrade Nebojše Dugalića od “Zlatnog viteza”, “Nagrade Zorana Radmilovića”, “Nagrade Miloša Žutića”, “Vitez Srbije”…

Pored glume bavi se režijom, a sa suprugom i koleginicom  ima petoro dece.

Iskreno verujemo da će Nebojša današnjim humanitarnim tiketom obradovati decu u SOS Dečjem selu u Kraljevu.

Krećemo u plemenito tipovanje iz Rusije, ROSTOV – KRILA SOVJETOV. Domaći su u prvenstvo krenuli bez poraza, a tokom priprema “šarali” su trijumfe i poraze. Samara je premijernu utakmicu pobedila, ali su usledila tri poraza. Međusobni skor je ujednačen, 10:8:10.

“Očekujem minimum tri gola”.

Sledeća destinacija je Holandija, PSV II – DEN BOŠ. Gosti se tokom pripremne faze nisu proslavili, tri poraza i trijumf sa kojim ulaze u prvenstvo. Den Boš je dobio poslednje dve međusobne utakmice sa mladim igračima PSV – a. Istorijski gledano skor je približan, 4:3:5, a najubedljivija pobeda bila je od 5:0.

“Da pokušam sa igrom gol, gol, uz tri plus”.

Ostajemo na teritoriji Holandije. Još jedan meč iz Druge lige AZ ALKMAR II – TELSTAR. U pripremnoj fazi Telstar je dobio AZ II sa 3:2, ali je Alkmar dobio naredna sva kontrolna meča. Telstar nije izgubio ni jedan meč u fazi priprema, tri pobede i dva remija. Međusobni skor je 0:1:4.

“Tri plus”.

Nebojša se okušao sa jednim duelom iz Švedske, GETEBORG – FALKENBERG. Nakon 18 kola domaći solidno stoje na tabeli, ali ne baš kako se očekuje. Rivali su malo iznad opasne zone. Pozitivan niz Geteborga traje na sedam utakmica, a gosti nisu poraženi u poslednje dve. Dva tima nedavno su odigrala nerešeno, 1:1. Bolji međusobni skor ima Geteborg, 7:1:1.

“Ponovo golovi, od dva do tri”, zaključio je naš plemeniti kladilac kog smo upoznali sa činjenicom da je glumica Milena Pavlović Čučilović postala 181. dobitnica u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne. Srpska glumica sastavila je sjajan tiket sa dobrotvornim dobitkom od 208.900, 00 dinara. Milena je pomenutu sumu namenila za Udruženje “Debra” – decu leptire koja boluju od bulozne epidermolize .

MOZZART za SP u Kini, kao ekskluzivni beting partner KSS – a, planira sjajnu humanitarnu akciju koja će pobrati velike simpatije u Srbiji i regionu. Svaki poen naše reprezentacje kompanija nagrađuje sa po 1000, 00 , a svaku trojku sa po 10.000, 00 dinara. Ukupni saldo kompanija MOZZART doniraće u humanitarne svrhe. Plemenito!

Znate već, u javnosti veliki odjek izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 76 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. U kruševačkom “Pejtonu” otvoreno je multifunkcionalno igrališe za košarku, fudbal, rukomet…U petak MOZZART je otvorio još jedno renovirano i ulepšano igralište, ukupno 76. po redu. Novi Bečej je bogatiji za jedan vrhunski teren posvećen sjajnom košarkašu Zoranu Ercegu.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal. Naša kompanija je ekskluzivni betinng partner FSS – a, ali i KSS – a i svesrdno pomaže košarkašima da se pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini.

Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.254.290,00 dinara.

Da se podsetimo nekih od poslednjih dobitnika: košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću. Još jedan zagarantovani iznos od 20.000, 00 dinara ostvario je fudbaler Vukašin Jovanović kao 179. dobitnik u našem plemenitom listiću, a predposlednji 180. dobitnik je istoričar  Dejan Ristić sa 166.700, 00 dinara. Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.  Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Poslednja dobitnica u Humanitarnom tiketu u podne je glumica Milena Pavlović Čučilović sa sjajnih 208. 900, 00 dinara.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić i Milena Pavlović Čučilović.. Dakle, imamo 42 člana kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Nebojše Dugalića dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa autizmom “Deca Svetlosti” Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR: MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar