Humanitarni radSport

1250. Humanitarni tiket u podne: Danka Stojiljković tipuje za manastir Svete Petke Izvorske kod Paraćina

Srpska pevačica cilja plemeniti dobitak od 163.100 dinara!

1.56Kpregleda

Naša današnja gošća u Humanitarnom tiketu u podne je Slobodanka Danka Stojiljković. Bogatu karijeru započela je sa 14 godina, a zahvaljujući velikom talentu počela je da snima trajne snimke za Radio Beograd. Svojevremeno je kazala da na našim medijima ima malo prostora za tradicionalnu pesmu i prave pevače. Bila je muzički urednik Radija 202, predsednica Udruženja estradnih umetnika, ali Danku, pre svega, prepoznajemo po sjajnoj interpretaciji narodnih pesama.

Naša očekivanja idu u pravcu da će Danka sastaviti dobitni MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne.

Prva i poslednja utakmica dolaze sa ABA košarkaških terena. KRKA – MEGA BEMAX. Beograđani su na poslednjoj poziciji dok domaći imaju pobedu odnosno bod više. Da se sa klubom iz Novog Mesta ne treba šaliti potvrđuje pobeda nad Zvezdom nakon koje je Krka nanizala četiri poraza. Četa Dejana Milojevića imala je težak raspored pa je položila oružje pred Cedevitom, FMP – om, Zvezdom i Đetićima iz Podgorice. Bolji skor ima Mega, 4:6.

“Jedinica uz hendikep od minus 3.5”.

Treća liga Nemačke, MINSTER – AJNTRAHT. Braunšvajg ima bolji međusobni skor, 2:2:4, uz najubedljiviju pobedu od 5:0. Poslednji okršaj okončan je remijem, 3:3. Gosti su pri vrhu tabele sa 12 bodova više od rivala. Minster je svoj poslednji meč završio remijem, Ajntraht ubedljivim porazom.

“Dvojka”.

Ostajemo u Nemačkoj samo Cvajti, KARLSRUE – ERCGEBIR. AUE. Gosti su četvrti sa četiri boda više od rivala. Domaći su u seriji od pet pozitivnih ishoda, a oba rivala su svoje poslednje utakmice okončali nerešenim rezultatima. Istorija kaže da je međusobni odnos 2:2:4.

“Gol, gol, uz tri plus”.

I za kraj ABA liga, CRVENA ZVEZDA – IGOKEA. Domaći imaju bolji skor, 11:5 i sedam pobeda u isto toliko poslednjih mečeva. Beograđani imaju dve pobede više, ali i poraze od Efesa i Reala u Evroligi. Klub iz Laktaša je dobio Zadar, izgubio od Širokog i pobedio Bratunac.

“Jedinica, uz hendikep, minus 14.5”, konstatovala je srpska pevačica koja je potencijalni dobitak usmerila ka manastiru Sveta Petka Izvorska gde monahinje brinu o 88 bolesnih štićenica.

Današnjeg dobrotvornog kladioca dodatno smo upoznali sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Veliki odjek u javnosti, naročito košarkaškoj, izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 82 košarkaška igrališta. Jedan od renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Obnovljen je teren i na Banjici u Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal. Naša kompanija je ekskluzivni betinng partner FSS – a, ali i KSS – a i član je sponzorskog pula FK Crvena zvezda i KK Partizan.

Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.546.190, 00 dinara.

Istoričar  Dejan Ristić sa 166.700, 00 dinara jedan je od poslednjih dobitnika. Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.  Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Trener Virtusa Aleksandar Sale Đorđević bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić i Milena Pavlović Čučilović.. Dakle, imamo 42 člana kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Danke Stojiljković  dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR: MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar