FilmHumanitarni radMozzartMOZZART SPORTSport

1376. Humanitarni tiket u podne: Srdan Golubović tipuje za lečenje dečaka Borisa Jovanovića

Režiser sjajnog filma “Otac” u Argentini očekuje tri plus!

1.13Kpregleda

“Film ‘Otac’ je priča o čoveku kome oduzimaju decu zbog njegovog siromaštva. To je priča o gubitniku, otpadniku i poniženom čoveku koji kroz svoje putovanje peške sa jednog kraja zemlje na drugi kraj, iz protesta, dostojanstva i želje da se dokaže sebi i drugima, iz očaja – postaje heroj”.

Film “Otac” potpisuje MOZZARTOV današnji plemeniti kladilac, režiser, Srdan Golubović, a mi ga iskreno preporučujemo. Beograđanina prepoznajemo i po filmovima “Apsolutnih 100”, “Klopka”, “Krugovi”, “Paket aranžman”…Radi na FDU u Beogradu, a dobrotvorni listić započeo je u Pirotu, RADNIČKI – ZEMUN. Piroćanci imaju šest bodova više od gostujućeg sastava, ali su startovali sa dva poraza bez postignutog gola. Zemun ima dva remija od po 1:1, ali i najubedljiviju pobedu od 4:0 nad Radničkim. Istorija kaže 2:0:1.

“Biće nerešeno na kraju meča ili na poluvremenu”.

U međuvremenu utakmica u Pirotu je odložena!

Prelazimo u Rusiju, TAMBOV – KRILA SOVJETOV. Rivali imaju po 22 boda, ali se nalaze u teškoj situaciji. Očekuje ih borba za opstanak. Nakon četiri pozitivna ishoda domaći su uknjižili remi, uz dva poraza. Samara ima dva minimalna trijumfa pored jednog nerešenog ishoda. Međusobni skor je na strani gostujuće ekipe, 1:0:6.

“Idem na golove, od dva do četiri pogotka”.

Sledeća stanica na humanitarnom tiketu je u Turskoj, ANTALIJA – SIVAS. Međusobni skor je na strani gostujućeg sastava, 9:8:12. Poslednja dva okršaja okončana su nerešenim ishodima. Gosti imaju čak 22 poena više od rivala. Sa utakmicom manje imaju četiri boda deficit za vodećim timovima turske lige. Antalija je svoju poslednju utakmicu odigrala nerešeno,1:1, dok Sivas ima tri pozitivna ishoda.

“Iks, dva, uz tri plus”.

Srdan plemeniti listić zaključuje u Argentini, ROZARIO – KOLON. U međusobnim duelima najviše je bilo remija, 4:10:9. Poslednja četiri okršaja završena su nerešenim ishodima. U poslednjih pet utakmica domaći imaju učinak od 2:1:2. Santa Fe ima tri poraza, bez datog gola sa deset primljenih.

“Tri plus”, konstatovao je Golubović koga  smo upoznali da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 14.808.789, 00 dinara.

 U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Danas će Mozzart, uz pomoć plemenitog kladioca, pokušati da pomogne Borisu Jovanoviću rođenom 2014. godine u Kragujevcu. Boris boluje od spastične cerebralne paralize, kvadripareze. Do sad je išao na rehabilitacione tretmane u Slovačkoj i rađena mu je operacija fibrotomije u Rusiji. Sada su Borisu neophodne dalje terapije u Poliklinici “Glavić”, čija cena iznosi 15.006.72 evra.

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Kompanija počinje izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a plan je da kompanija donira novih dvanaest inkubatora. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić,  Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović i Aleksandar Simetrija Đorđević. I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Srdana Golubovića dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

IZVOR: MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN i Miloš Milić

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar