Društvo

Na bedemu i u Gradskom parku veliki broj uginulih ptica

204pregleda

Dragi sugrađani, stigao nam je uznemirujući mejl od naše drage profesorke sa Vinare. Naime, omiljeno mesto za šetnju svih Čačana, Gradski park i obližnji bedem, suočeni su sa ozbiljnim problemom – veliki broj uginulih ptica.

Fotografije koje nam je poslala profesorka jasno prikazuju ovaj tužni prizor. Ona, kao i svi mi, duboko je zabrinuta za našu zajednicu, posebno za roditelje koji u večernjim satima šetaju sa malom decom. Postavlja se pitanje šta je uzrok ove tragedije i zašto je broj mrtvih ptica toliko veliki.

Profesorka apeluje na nadležne službe da hitno reaguju kako bi se uzrok ovog problema otkrio i eliminisao. Takođe, svi mi koji često boravimo u ovom parku, moramo biti posebno oprezni dok se situacija ne reši.

Pozivamo sve naše pratioce da prošire ovu informaciju i podrže inicijativu za brzu akciju. Svaka pomoć i informacija koju možete pružiti može biti od ključnog značaja.

Zdravlje i sigurnost naše zajednice su od najvećeg značaja. Hajde da zajedno učinimo sve što je u našoj moći da sačuvamo naš Gradski park i bedem!

Vaši uvek zabrinuti za dobrobit Čačana sugrađani sa Vinare!

Ostavite komentar