Zdravstvo

Belgrade Business Run 13. juna 2019. – Trka za kompanije koje promovišu zdravlje i timski duh

915pregleda

Belgrade Business Run koji je postao deo Serbia Business Run serije ove godine se održava 13. juna. Serbia Business Run predstavlja svojevrsnu modernizaciju nekadašnjih radničko-sportskih igara u kojem mogu da učestvuju sve kompanije koje žele da promovišu zdravlje i timski duh kod svojih zaposlenih. Učesnici trke, trče ili hodaju 5 km, a pravo učešća imaju svi, nevezano za poziciju u kompaniji, broj godina ili nivo utrenirnosti.

Osim Beograda i Novog Sada, još tri od pet najvećih poslovnih centara Srbije ove godine dobilo je svoj Business Run – Kragujevac, Niš i Subotica.

Trke u Subotici i Kragujevcu su uspešno završene uvodeći nas u najveću i najmasovniju u seriji – Belgrade Business Run 13. juna. Novi Sad i Niš nas očekuju na jesen.

U okviru Belgrade Business Run-a do sada je trčalo 3.500 učesnika iz više od 300 kompanija.

U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Ukoliko imate manji broj učesnika od 3 ili ste zaposleni u sportskom-fitnes klubu imate pravo da učestvujete, ali ne ulazite u konkurenciju.

Startni paket za svakog trkača uključuje medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, bon za večeru i startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata, a nakon trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

Inspirisani beogradskim Pobednikom, koji je i zaštitini znak trke ove godine organizatori su kreirali trofej “Beogradski Viktor” koji će se dodeljivati u preko 20 kategorija.

Ovaj specijalni trofej moći će da osvoje najbolji u kategoriji preduzetnika, malih, srednjih i velikih preduzeća. Zatim, kompanije će se nadmetati i u okviru svojih delatnosti – IT, građevina, trgovina, finansije, energetika – koje su se izdvojile prema visokom učešću kompanija.

Takođe i medijske kuće, državne instucije, obrazovne ustanove odmeriće brzinu na stazi i konkurisati za “Beogradskog Viktora”.

Dosadašnje nagrade u vidu pehara dodeljivaće se i ove godine u kategoriji: najbrža kompanija – vreme najbrža tri učesnika iz tima, najbrži kolega – učesnik sa najbržim vremenom, najbrža koleginica – učesnica sa najbržim vremenom, najbrojnija kompanija – kompanija sa najvećim brojem prijavljenih.

Organizator serije Serbia Business Run je Beogradski trkački klub, a prijave su otvorene do 6. juna na http://www.serbiabusinessrun.com/beograd/

eKapija

Ostavite komentar