EkonomijaMozzart

Bojan Milenković: Naučno – tehnološki park Beograd organizuje SportTech Webinar 

Na Webinaru će govoriti i predstavnici jedne od najjačih fudbalskih liga na svetu, LaLiga – e!

687pregleda

Naučno – tehnološki park Beograd, koji kroz svoje brojne programe podržava mlade preduzetnike i inovatore na njihovom preduzetničkom putu, organizuje Colosseum Sports Tech Serbia program kako bi ojačao potencijal Srbije za inovacije u sportu.

“U skladu sa tim organizujemo SportTech Webinar i to 7. maja 2020. godine u 16.00 sati. Cilj nam je da prenesemo iskustva uspešnih organizacija i kompanija u razvoju tehnoloških rešenja u sportu uz osvrt na preduzetništvo, menadžment, biznis kao i na trendove koji će oblikovati budućnost sporta”, kaže ispred Naučno – tehnološkog parka Bojan Milenković zadužen za poslovnu podršku i dodaje.

“Na Webinaru će govoriti predstavnici kompanija Adidas ventures i Under Armour, startapa Holodia, kao i predstavnici jedne od najjačih fudbalskih liga na svetu, LaLiga – e”.

Milenković u kompaniji Mozzart vidi regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću, a Mozzart Sport kao vodeći domaći sportski portal.

“Bilo bi nam izuzetno drago da nam se priključe i svi zaljubljenici u sport, pa vas zbog toga molim da objavom ove informacije dodatno povećate vidljivost događaja. Vas vidimo kao vodeći domaći portal za informacije u sportu”, podvlači Milenković.

Na SportTech Webinar – u, četvrtak 7. maja 2020. godine od 16.00 sati, biće reči o izuzetno interesantnim temama.

Kako je španska fudbalska liga u tehnologiji našla prednost za puniji odnos sa klubovima, sponzorima, fanovima… Zašto su analitika i poznavanje navika navijača ključni za razvoj biznisa kroz sport. Kako je VR tehnologija fitnes centre pretvorila u avanturističke oaze i mesta za zabavu, a inovacije utkane u sportsku opremu unapređuju naše performance. Sve će se saznati na Sports Tech webinaru – Catch the momentum of sports – tech revolution koji 7. maja od 16.00 sati organizuje u saradnji sa izraelskim partnerom Colossum Sport.

O okosnicama tehnološke revolucije u sportskoj industriji i uspešnim primerima implementiranih rešenja, govoriće predstavnici vodećih svetskih organizacija i kompanija u ovim oblastima: LaLiga, Adidas, Under Armour, Holodia, Colosseum Sport…

U fokusu će biti digitalizacija sportskih organizacija, liga i takmičenja, novi načini za pristup i angažovanje fanova, razvoj sportista i saradnja sa startapima.

“Online seminar namenjen je svim profesionalcima u sportu – sportskim organizacijama, udruženjima, preduzetnicima, bivšim i aktivnim sportistima, kao i studentima zainteresovanim za razvoj novih tehnoloških rešenja u sportskoj industriji. Cilj je podizanje svesti o važnosti i primeni, kao i preduzetničkom potencijalu koje donosi rastuća industrija sportskih tehnologija, te upoznavanje sportskih profesionalaca sa aktuelnim biznis i tehnološkim trendovima kako bismo zajedno iskoristili momentum rastućeg uticaja sportskih tehnologija za bolji učinak svih aktera u sportskoj industriji”, konstatuje Bojan Milenković.

Više o samom događaju možete pronaći i na linku:

https://ntpark.rs/2020/04/29/vr-fitnes-centri-iskustva-laliga-e-pametne-kopacke-i-smart-data-o-tehnoloskoj-revoluciji-u-sportu-na-besplatnom-sports-tech-webinaru-7-maja-na-zoom-u/

Učešće je besplatno uz obavezne prijave.

 

IZVOR: MOZZART SPORT

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

Ostavite komentar