Kultura

Čačanska rodna – Čačak prestonica kulture Srbije 2023

"Sve boje slobode"

445pregleda

Prenosimo vam poziv protokol tima projekta “Čačanska rodna – Čačak prestonica kulture Srbije 2023.” da prisustvujete multimedijalnom dramsko – muzičkom spektaklu “Sve boje slobode”, koji predstavlja centralnu svečanost otvaranja ovog projekta kojim će Čačak zvanično postati srpska prestonica kulture za 2023. godinu. Svečanost će biti održana na Gradskom trgu u Čačku u utorak 21. marta sa početkom od 20 časova.

Tokom svečanost će na četiri bine i piste, kao i ogromnim LED video bimovima biti predstavljeno više od stotinu izvođača – umetnika, pevača, glumaca, plesača i drugih. Nastupiće neka od najprepoznatljivijih imena srpske umetničke scene.

U okviru projekta “Čačak – nacionalna prestonica kulture” pripremljeno je 90 programa tokom kojih će biti upriličrno 365 različitih događaja kao što su izložbe, filmske projekcije, pozorišne predstave, književne večeri, koncerti, radionice, paneli i tribine. U ove aktivnosti biće uključeno 4.730 učesnika, od kojih ih je njih 561 iz inostranstva.

Pozivamo sve zanteresovane da prisustvuju svečanoj ceremoniji otvaranja projekta u utorak 21. marta od 20 časova, kao i da u narednom periodu odvoje vremena i uzmu učešća u mnoštvu događaja koji će potom biti organizovani.

S poštovanjem,
UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

https://www.youtube.com/user/udruzenjecacana

Ostavite komentar