Sport

ĐORĐE MIĆIĆ: Moram da se zahvalim publici na podršci; JAKOV TATIĆ: Mislim da smo dobro odigrali utakmicu!

Čačak 94 Quantox – Mladost MaxBet 103:85 (26:24; 28:18; 26:16; 23:27)

556pregleda

U sastavu 27. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije ekipa Čačka 94 Quantox dočekala je rivala iz zemunske Mladosti MaxBet. Bio je to jedan od ključnih mečeva za domaćina, jer mu je pobeda bila veoma potrebna u borbi za opstanak u takmičenju. A sa tim saznanjem je tabor Đorđa Mićića igrao od prvog do poslednjeg minuta. Zalaganje mu se na kraju isplatilo, jer je slavio ubedljivim rezultatom 103:85 (26:24; 28:18; 26:16; 23:27).

Đorđe Mićić, trener čačanske ekipe, istakao je agresivnost kao ključ pobede protiv Mladosti.

,,Mladost je promenila svoj roster, tako da je sa drugim sastavom, a u odnosu na naš prvi meč, došla u Čačak. Ali sama igra Zemunaca se nije mnogo promenila. Mladost je odigrala fenomenalnu utakmicu protiv Novog Pazara, tako da smo znali šta nas čeka. U svom rosteru protivnik ima mlade, talentovane i agresivne igrače. Zbog toga smo već na treninzima insistirali da uvežbamo da odgovorimo kako treba. Mislim da smo uspeli da to uradimo u većem delu utakmice. To nam je dalo prostora da svi igrači dobiju više minuta, pa čak i kadet Jakov Tatić. Takođe, moram da se zahvalim publici na podršci i da je zamolim da bude uz nas do kraja sezone”, rekao je Đorđe Mićić.

Jakov Tatić, mladi prvotimac Čačka 94 Quantox, posle meča je istakao da je ekipa odigrala odlično tri četvrtine, zbog čega je zasluženo pobedila.

,,Mislim da smo dobro odigrali utakmicu. Već u prvoj četvrtini smo igrali napadački, ali smo i primili puno poena. Ali naredne tri četvrtine smo bili odlični, puno smo trčali, pa smo na kraju zasluženo pobedili”, kazao je Jakov Tatić.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Foto: Sava Gucunski

Ostavite komentar