Ostalo

Draga publiko iz Čačka,

68pregleda

Sa žaljenjem vam javljamo da su naše odbojkašice poražene u utakmici protiv OK Novi Pazar u šestom kolu Druge lige Zapad za seniorke. Rezultat je bio 3:1, sa setovima 25:19, 25:17, 22:25 i 25:17. Ključni faktor ovog poraza je bio nekoliko povreda u našem timu, što nas je nateralo da na teren izvedemo nekoliko mladih igračica rođenih 2008. godine. Bez obzira na to, naše devojke su se hrabro borile, posebno Jana Vujović koja je zamenila povređenu Dragana Rutović na poziciji prvog tehničara, kao i Danjela Munjić koja je odigrala odlično u promenjenoj poziciji.

Sledeću utakmicu igramo protiv OK Mokra Gora iz Zubinog Potoka u subotu 25.11.2023. godine u Sali Prehrambeno – ugostiteljske škole u Čačku. Pozivamo vas da nas podržite i napravite sjajnu atmosferu, kao što uvek činite. Obećavamo vam prelepu sportsku predstavu i pravu promociju ovog lepog sporta.

Takođe, želimo da vas obavestimo da naši momci sledeće nedelje putuju u Gračac kod Kraljeva na gostovanje, gde će se odigrati utakmica protiv OK Gračac. U toku su i kadetska i pionirska liga, kao i liga za mlađe pionire, te pozivamo i naše mlade sugrađane i sugrađanke da nas posete, vide kako radimo i postanu deo našeg kluba.

Na kraju, želimo da podelimo sa vama nekoliko zanimljivih detalja o odbojci. Igranje ove sjajne igre u isto vreme pokreće preko 300 mišića i uključuje mnogo skokova. Odbojka je takođe jedini sport koji ravnomerno razvija svaki mišić kod dece i utiče na pravilno držanje kičme. Osim toga, odbojka pruža mogućnost opuštanja, zabave i sreće. Možete je igrati gde god poželite – ispred zgrade, u školi ili na plaži.

Odbojka je divan timski sport koji promoviše fer igru i pomaže nam da budemo bolji timski igrači i ljudi. Takođe, održava naše umove svežim, a tela aktivnim. Jeste li spremni za servu?

Sportski pozdrav od Odbojkaškog kluba Lotus.

Ostavite komentar