Muzika

Dragi naši ljubitelji opere u Čačku,

184pregleda

Imamo izvanrednu vest za vas! U okviru programa “Čačanska rođena”, koji se održava kao deo inicijative da postanemo Nacionalna prestonica kulture 2023, čast nam je da organizujemo svečani koncert pod nazivom “Marija Kalas Gala”.

Ovaj spektakularni koncert obeležava stogodišnjicu rođenja operske dive Marije Kalas i odigraće se 26. januara 2024. u Velikoj sali u 19 časova. Ovom prilikom, Opera Narodnog pozorišta u Beogradu priredila je poseban program posvećen ovoj izuzetnoj umetnici. Verujemo da i danas, širom sveta, Marija Kalas uživa ogromnu naklonost i poštovanje ljubitelja opere.

Na koncertu će učestvovati talentovane umetnice Jasmna Trumbetaš Petrović, Vesna Đurković, Sanja Kerkenez, Ivanka Raković Krstonošić, Aleksandra Stamenković, Nevena Brižen, Sofija Pizjurica, Ana Rupčić, Sonja Šarić i Snežana Savić Sekulić. Očekujte magične vokale, nezaboravne interpretacije i čaroliju opere.

Reditelj ovog spektakla je Mario Pavle del Monako, dok će Vesna Jansens biti koncertmajstor. Očekujemo vrhunski umetnički doživljaj.

Ulaz je besplatan, ali je potrebno preuzeti ulaznice na blagajni Kulturnog centra Čačak. Budite brzi, jer je broj mesta ograničen.

Ovo je događaj koji sigurno ne želite da propustite! Označite datum 26. januara 2024. u svojim kalendarima i pripremite se za veče ispunjeno prelepom muzikom i izuzetnim talentom.

Vidimo se na koncertu!

Srdačan pozdrav!

 

Ostavite komentar