Humanitarni rad

Dres reprezentativca Darka Lazovića, koji su potpisali naši Orlovi, je na humanitarnoj aukciji

Vlasnici čačanskog caffea “Žoc” žele da novac prikupljen na aukciji ponovo doniraju za lečenje Nađe Đerović!

971pregleda

Čačanski caffe “Žoc”, koji je poneo ime po najtrofejnijem treneru Evrope Željku Obradoviću, i u kome možete degustirati originalno Žoc pivo, organizuje humanitarnu aukciju dresa čačanskog reprezentativca Darka Lazovića.

Suvlasnici caffea Aleksandar Denić, Nedeljko Mandić, Milorad Vesković i Dragan Biska Albić dobili su reprezentativni dres Darka Lazovića, koji su potpisali naši Orlovi. U caffeu “Žoc” žele da na humanitarnoj aukciji prodaju dres, a prikupljeni novac ponovo doniraju za lečenje Nađe Đerović, koja boluje od cerebralne paralize.

Da podsetimo, humanitarna aukcija, potpisane slike Željka Obradovića, koju je organizovao čačanski caffe “Žoc”, završena je i pobednik aukcije je Goran Bojović. Goran je, delo nastalo na slikarskom platnu, a rad je autora Vladice Vlajsa Milovanovića, kupio po ceni 195.110 dinara. Novac je otišao za lečenje četvorogodišnje Čačanke Nađe Đerović koja boluje od cerebralne paralize. Nađina mama Milica i porodica Đerović na poklon su dobili i samu sliku.

I ova aukcija realizuje se preko portala Limundo humanitarne akcije gde eventualno možete dati svoju ponudu.

Svi koji su u mogućnosti Nađi mogu pomoći slanjem SMS poruke 946 na 3030.  

Darko Lazović je ponikao u Borcu. Za prvi tim je debitovao, a da nije postao punoletan. Karijera ga je vodila u Crvenu zvezdu, Đenovu i sada Veronu. Nastupao je za U21 i seniorsku reprezentaciju Srbije, a dres je sa poslednje utakmice naše reprezentacije održane u Kazahstanu.

Da podsetimo, Željko Obradović je trener koji je u Evroligi osvojio devet titula. Sa Partizanom, Huventudom, Realom, Fenerbahčeom i pet sa Panatinaikosom. Reprezentaciju Srbije doveo je do evropskog i svetskog zlata, a broj klupskih trofeja iluzorno je nabrajati.

Kablarnet.rs

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

Ostavite komentar