Humanitarni rad

Dres reprezentativca Darka Lazovića, koji su potpisali svi naši Orlovi, je na humanitarnoj aukciji

508pregleda

Čačanski caffe “Žoc”, koji je poneo ime po najtrofejnijem treneru Evrope Željku Obradoviću, i u kome možete degustirati originalno Žoc pivo, organizuje humanitarnu aukciju dresa čačanskog reprezentativca Darka Lazovića.

Suvlasnici caffea Aleksandar Denić, Nedeljko Mandić, Milorad Vesković i Dragan Biska Albić dobili su reprezentativni dres Darka Lazovića, koji su potpisali naši Orlovi. U caffeu “Žoc” žele da na humanitarnoj aukciji prodaju dres, a prikupljeni novac ponovo doniraju za lečenje Nađe Đerović, koja boluje od cerebralne paralize.

Da podsetimo, humanitarna aukcija, potpisane slike Željka Obradovića, koju je organizovao čačanski caffe “Žoc”, završena je i pobednik aukcije je Goran Bojović. Goran je, delo nastalo na slikarskom platnu, a rad je autora Vladice Vlajsa Milovanovića, kupio po ceni 195.110 dinara. Novac je otišao za lečenje četvorogodišnje Čačanke Nađe Đerović koja boluje od cerebralne paralize. Nađina mama Milica i porodica Đerović na poklon su dobili i samu sliku.

https://2021.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zoc/DRES-FUDBALSKE-REPREZENTACIJE-SA-POTPISIMA-IGRACA/103048709

I ova aukcija realizuje se preko portala Limundo humanitarne akcije gde eventualno možete dati svoju ponudu.

https://2021.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zoc/DRES-FUDBALSKE-REPREZENTACIJE-SA-POTPISIMA-IGRACA/103048709

Svi koji su u mogućnosti Nađi mogu pomoći slanjem SMS poruke 946 na 3030.  

Darko Lazović je ponikao u Borcu. Za prvi tim je debitovao, a da nije postao punoletan. Karijera ga je vodila u Crvenu zvezdu, Đenovu i sada Veronu. Nastupao je za U21 i seniorsku reprezentaciju Srbije, a dres je sa poslednje utakmice naše reprezentacije održane u Kazahstanu.

Da podsetimo, Željko Obradović je trener koji je u Evroligi osvojio devet titula. Sa Partizanom, Huventudom, Realom, Fenerbahčeom i pet sa Panatinaikosom. Reprezentaciju Srbije doveo je do evropskog i svetskog zlata, a broj klupskih trofeja iluzorno je nabrajati.

FOTO: sa Darkom Lazovićem, Matija Samardžić

Kablarnet.rs

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

Ostavite komentar