Humanitarni radMozzart

Humanitarni tiket u podne: PREDRAG BATA ZIMONJIĆ tipuje za lečenje Boška Guglete

Jedan od najboljih kondicionih trenera u Evropi očekuje plemeniti dobitak od 119.000 dinara!

460pregleda

 

Pored košarke trenirao je džudo i skijanje. Smatra da je bio najbolji u skijanju. Zbog toga ne čudi što je uzore imao u Bojanu Križaju i Draganu Kićanoviću. Sa bratom je divne dane provodio na terenu KK Železničar. Za Čačak ga vezuju lepe uspomene. Između ostalog saradnja sa Milanom Petronijevićem Pecom i Raškom Bojićem. Navija za Crvenu zvezdu, ali kao najdraži sportski događaj izdvaja fajnal for u Istanbulu kada je sa Željkom Obradovićem i Fenerbahčeom stigao do trijumfa u Evroligi. Drži se životnog kreda “stalno postavljaj nove ciljeve”.

Za danas PREDRAG BATA ZIMONJIĆ ima i cilj da sa našom kompanijom pomogne u lečenjenju Boška Guglete.

SARPSBORG 08 – VIKING je prvi par na dobrotvornom listiću. Domaći su bez remija sa četiri pobede i toliko poraza. Imaju tri boda više od rivala, uz poslednji trijumf sa 1:0. Gosti su pposlednju utakmicu izgubili sa 3:0. Međusobni skor je 4:5:8 sa poslednja dva trijumfa Vikinga.

“Iks, dva uz dva plus”.

Ostajemo u Norveškoj, LILESTEM – ROZENBORG. Domaći imaju tri pobede u nizu dok su gosti posle dve pobede izgubili dve utakmice. Zaista se u Rozenborgu ne sećaju kada su poraženi od večerašnjeg rivala. Peh je što večeras izostaju dvojica startera, ali se naš gost nada da će tradicija biti ispoštovana.

“X2&2+”.

DANDALK – DERI SITI je duel koji dolazi iz Irske. Gosti imaju bod više, uz najviše remija u ligi. Izgubili su jednu od 10 poslednjih utakmica. I domaći imaju poslednja dva pozitivna ishoda. Međusobni odnos je 26:10:7, uz najubedljivije pobede sa 5:0 odnosno 4:0.

“Ne menjam taktiku, iks, dva, uz dva plus”.

Poslednji duel na humanitarnom listiću ŠAMROK – DROGEDA. Roversi imaju devet bodova više od rivala. Nakon tri pozitivna ishoda doživeli su poraz. I gosti sun a poslednjoj utakmici kapitulirali sa 1:0.

“Tri plus”, zaključuje tipovanje BATA ZIMONJIĆ koji potencijalni dobitak usmerava za lečenje malenog Boška.

 Boško je rođen 14.1.2021. godine u Novom Sadu. Nakon mnogobrojnih pregleda i analiza, dobili su rezultate kojih su se pribojavali. Bošku je uspostavljena dijagnoza  SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1). Prvi korak u njegovom lečenju predstavlja lek Spinraza. Lečenje koje se pokazalo kao izrazito uspešno i koje je glavni cilj jeste genska terapija Zolgensma. Međutim, ova savremena terapija, trenutno je najskuplja na svetu i nedostižna je običnom čoveku.

Upišimo 1032 i pošaljimo SMS na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 6000001037970 – 33.

Malo o filantropskim aktivnostima kompanije.

Mozzart je samo kroz ovu društveno odgovornu akciju donirao 20.003.537 dinara. Poznata televizijska voditeljka Marija Sekulović sastavila je prvi dobitni “Humanitarni tiket u podne”. Prvi plemeniti tiket sastavljen je na početku Evropskog prvenstva u fudbalu održanog 2016. godine.

Budite uz Mozzart koji svaki gol, postignut na EP, nagrađuje sa po 10.000 dinara i donira u humanitarne svrhe. Kompanija je još jednom pomogla  sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti, novinari i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila za koga je okončana i aukcija potpisanog Mesijevog dresa. Početnu ponudu od milion dinara dao je Mozzart, a dres je otišao za 1.000.010 dinara. Ronaldov potpisani dres izlicitiran je za 1.300.010 dinara, a dres Zlatana Ibrahimovića otišao je za pola miliona dinara, kupac kompanija Mozzart. Naravno, novac ide za Gavrilovo lečenje.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu.  Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.869.037 dinara, a srpski rukometaš Momir Rnić je naš poslednji dobitnik.

 

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić junior i Milica Zarić.

Ne smemo  zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama MOJA LUKA, BANJA LUKA. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

IZVOR:MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar