Sport

GK Ritam

1.16Kpregleda

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da prisustvujete našoj tradicionalnoj 17. reviji ritmičke gimnastike “Ritam Beogradu” koja će se održati 16.06.2019. u hali Pinki-Zemun, Gradski park 2, sa početkom u 12:00 časova.

Na Reviji će učestvovati oko 350 devojčica koje treniraju u našoj školi ritmičke gimnastike u sportskim centrima – Pinki, Šumice i Voždovac; osnovnim školama – Mladost, Jelena Ćetković, Drinka Pavlović, Svetozar Marković i Braća Baruh; u hali Impuls, kao i na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja na Košutnjaku.

Svoje vežbe će prikazati i takmičarke klubova Ritam i Ritam-Pinki koje su u prolećnom delu sezone ostvarile veoma dobre rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni. Ovo će biti prilika da se pomene da je Gimnastički savez Srbije na godišnjoj Skupštini koja je održana ove nedelje, proglasio najuspešnije za 2018. godinu, a to su:
Najbolja seniorka – Nastasija Gvozdić i njen trener,  Milena Reljin Tatić
Najbolja juniorka – Jovana Jeftić i njen trener, Tamara Baltić (klub Tim)
Najuspešniji klub – Gimnastički klub Ritam

Ovo je deveti put za redom, da je na osnovu postignutih rezultata klub Ritam proglašen za najuspešniji u ritmičkoj gimnastici u Srbiji.
Pored toga, naše takmičarke su na nedavno završenom Prvenstvu Srbije 2019. za individualni A program osvojile prva mesta u kategorijama seniorki, juniorki i kadetkinja, a u kategoriji pionirki, takmičarka kluba Ritam-Pinki, a na prvom Juniorskom prvenstvu sveta koje se u julu održava u Moskvi našu zemlju će predstavljati Sandra Vlček.

Nadamo se da ćete biti u mogućnosti da nam se pridružite i uživate u nastupima naših devojčica.

S poštovanjem,

GK Ritam
Bulevar umetnosti 3

Ostavite komentar