Humanitarni radMozzartSport

Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Alempijević tipuje za porodicu Milana Čubrića iz dragačevskog sela Grab

825pregleda

Sinoć se Aleksandar Alempijević i sastav čiji je član, predstavio na Beoviziiji 2020. godine. Sa svojim prijateljima i kolegama iz EJO / Ethno Jazz Orchestra uskoro izdaje album koji se zove „Ptica“…Sastavu je inspiracija Balkan, a ima primesa Fusion Jazz –a, Afro muzike, a primtni su uplivi i u druge žanrove. Prisutni su na mnogim festivalima u zemlji i regionu…Aleksandar od skoro učestvuje na predstavi „Životinjska farma“, Gradskog pozorišta Čačak, sa svojom muzikom i efektima, a koju možete pogledati takodje narednih dana…

Ako “prođe” MOZZARTOV HUMANITARNI tiket u podne ova društveno odgovorna kompanija doniraće novac kao  pomoć Milanu Čubriću i njegovoj porodici koja živi u jako teškim uslovima. Sa suprugom i četvoro dece, a najmlađe dete ima godinu dana, žive u kući koja je ruinirana, na 12 kvadratnih metara sa zemljanim podom. Imaju problem sa vodom, nedaleko od njihove kuće se nalazi bunar kao i poljski toalet, što pravi problem…Oni žive u selu Grab kod Čačka . U pitanju je pošten, častan i vredan čovek. Milan nema stalni posao, a ono što zaradi daleko je od onoga koliko bi bilo dovoljno za ovu porodicu.

Pozivamo sve one koji mogu da pomognu Milanu i njegovoj porodici da uplate pomoć na tekući račun 155-3400180120709-26 na ime oca Milan Čubrić.

IZVOR: MOZZART SPORT

Ostavite komentar