Humanitarni radMOZZART SPORT

Humanitarni tiket u podne: Dr Radivoje Petrikić tipuje za UDUS – Udruženje dramskih umetnika Srbije

Poznati pravnik očekuje dobrotvorni dobitak od 112.800 dinara!

946pregleda

Radivoje Petrikić je magistrirao i doktorirao pravo na Univerzitetu u Beču, dok je drugi doktorat odbranio na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. U svojoj akademskoj karijeri, radio je kao naučni saradnik Pravnog fakulteta Univerziteta u Beču, gde je specijalizirao privredno pravo u zemljama Centralne i Istočne Evrope, a autor je i nekoliko knjiga i stručnih radova na temu austrijskog i jugoslovenskog /srpskog prava.

Upravo humanitarnim tipovanjem Radivoja Petrikića MOZZART započinje još jednu radnu sedmicu za naš plemeniti listić.

Krećemo iz Kragujevca, RADNIČKI 1923 – GRAFIČAR. Jedini okršaj dva rivala dobio je Radnički. Kragujevčani su u sredini tabele sa deficitom od 13 bodova u odnosu na rivala. U Dobanovcima je Radnički poražen dok je Grafičar nastavio prvenstvo bez golova. U vrhu tabele Prve lige Srbije nalaze se Grafičar, Kolubara, Metalac, Bačka i Zlatibor.

„Mozzart šansa, biće nerešeno na poluvremenu ili kraju meča“.

Radivoje Petrikić je partner u CMS Reich – Rohrwig Hainz u Beču i vodi kancelariju CMS – a u Srbiji od osnivanja 2000. godine i kancelariju u Crnoj Gori od osnivanja 2012. godine. Od 1. februara 2010. godine on je i koordinator za region centralno – istočne Evrope i odgovoran je za koordinaciju, strategiju i rukovođenje poslovima u deset zemalja centralno – istočne Evrope. Sada nas na plemenitom listiću vodi u Češku, JILAVA – HRADEC. Rivali imaju po 36 bodova i oba tima su ostvarili remije u minulom kolu. Tokom maja domaći su, što u prijateljskom okršajim, što u prvenstvu zabeležili šest poraza. Hradec ima po dve pobede i dva remija.

„Tri plus“.

Kao jedan od vodećih advokata za korporativno i privredno pravo, direktne strane investicije i privatizacije u Srbiji, Radivoje ima više od 25 godina relevantnog radnog iskustva u najvećim privrednim transakcijama u čitavom regionu Centralne i Istočne Evrope, kao i ogromno iskustvo u savetovanju regulatornih organa koji upravljaju tim tržištima. Bio je glavni pravni savetnik koga je angažovala Evropska banka za obnovu i razvoj da radi na neophodnim izmenama Zakona o privrednim društvima, kao i na projektu izrade zakonskih propisa kojima se reguliše javno – privatno partnerstvo i koncesije. Takođe je uspešno zastupao Republiku Srbiju u više sporova i međunarodnih arbitraža. Nema spora da je naša sledeća destinacija Radivojev pravi izbor. Grčka, LAMIA – PANETOLIKOS. Domaći imaju deset bodova više, poslednji poraz, od 3:0, u martu ove godine. I gosti su izgubili u poslednjoj utakmici sa 2:0. Gosti imaju bolji međusobni skor, 0:4:3.

„Jedan, iks, uz nula do tri gola“.

Radivoje Petrikić je predsednik Austrijsko – srpskog privrednog foruma (Österreichisch Serbisches Wirtschaftsforum), koji okuplja više od 35 renomiranih preduzeća iz Austrije i Srbije i ambasador je za integraciju u okviru projekta XChange koji čine poznate i uspešne ličnosti javnog i privrednog života u Austriji. Sada smo u Izraelu, BEITAR – MAKABI. Klub iz Tel Aviva je lider sa 20 bodova više od rivala. Makabi nema grešku u koracima svih pet poslednjih pobeda sa gol razlikom 13:2. Beitar ima remi pa poraz. Istorija kaže 14:11:19.

„Makabi daje minimum dva gola na meču“.

 

Pored svega navedenog, Radivoje je i istaknuti pokrovitelj kulture i umetnosti u Srbiji, a posebnu podršku pruža mladim, neafirmisanim likovnim umetnicima Srbije kroz aktivnosti u okviru galerije „Drina“ čiji je suvlasnik. Humanitarni tiket zaključujemo u Nemačkoj, a ukoliko listić bude dobitan Mozzart će u ime gosta donirati UDUS. HAMBURGER – KIL. Gosti imaju deficit od 11 poena. Od nastavka trke Hamburger ima dva nerešena ishoda, poraz, pa trijumf. Kil je sa 2:1 izgubio poslednje dve utakmice.

 

„Od dva do četiri gola“.

 

Sigurni smo da će našeg poznatog učesnika dobrotvornog listića zanimati da još nešto sazna o MOZZARTOVOM dobrotvornom radu. Kompanija je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovila i svečano otvorila tačno 83. košarkaška terena. Poslednje u 2019. godini otvoreno je u čast legendarnog  Slobodana Pive Ivkovića, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet.Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra.

Ukupna donirana suma u Humanitarnom tiketu u podne, kompanije MOZZART, sada iznosi 15.409.689,00 dinara. Predrag Jeremić postao je 52. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000, 00 dinara. Peđa je ukupno 207. po redu.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Predrag Jeremić,Milan Zelen

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarn tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

IZVOR: MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar