Humanitarni radMozzart

Humanitarni tiket u podne: IVAN IVANOVIĆ tipuje za lečenje sedmomesečnog Gavrila Đurđevića

Popularno televizijsko lice očekuje fantastičan dobrotvorni dobitak od 332.300 dinara!

60pregleda

Autor i voditelj popularnih emisija “Četiri i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem” i “Veče sa Ivanom Ivanovićem” današnji je učesnik Mozzartovog Humanitarnog tiketa u podne. Tok – šou emisija, koja ide petkom od 22.00 sata na televiziji “Nova S”, protkana je satirom, ironijom i humorom. Sticajem srećnih okolnosti sinoć su Ivanovi gosti bili legendarni vaterpolisti Dejan Savić, Jugoslav Vasović i Uroš Stevanović, inače svi učesnici u Humanitarnom tiketu u podne.

A pored današnjeg plemenitog kladioca Ivana Ivanovića naši dobrotvorni gosti bili su i Ivanovi saradnici Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Dragan Ilić, Srđan Dinčić, Branislav Raičević i Aleksandar Perišić. Očekujemo da nam se uskoro priključi i Slobodan Nešović Loka koga, takođe, možete gledati svakog ponedeljka od 22.00 sata na Novoj.

Nadamo se da će 1773. po redu humanitarni gost biti uspešan kladilac i da će potencijalni dobitak, od sjajnih 332.300 dinara, otići za lečenje Gavrila Đurđevića.

Gavrilo je umiljata i nežna beba. Rođen je 07. septembra 2020. godine u Kragujevcu. Prva tri meseca lepo se razvijao. Nažalost, ispostavilo se da boluje od retke bolesti Spinalne mišićne atrofije. Gavrilo je sa pet meseci primio prvu terapiju, Spinraza, dostupnu u Srbiji. Postoji odobrena genska terapija, Zolgensma, koja je dala šansu obolelima da se izbore sa ovom opakom bolešću. Terapija postoji, ali je cena preko dva miliona evra.

Pošaljimo SMS poruku 973 na 3030 ili donirajmo na račun: 160 – 6000000844014 – 95 i pomozimo Gavrilu.

Kompanija Mozzart je još jednom pomogla  sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumci.  Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Inače, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila.

Nadamo se da je Ivan Ivanović napravio dobitnu kombinaciju pa krenimo redom.

Prva utakmica dolazi sa Ostrva i startuje u 13 sati i 30 minuta, NJUKASL – VEST HEM. Čekićari imaju 23 boda više od rivala. Svrake su iz poslednje dve utakmice izvukle četiri boda. Vest Hem je u seriji od remija i dva trijumfa, a utakmicu igra bez osmorice fudbalera. Njukasl je dobio poslednji okršaj sa 2:0 dok ukupni međusobni skor iznosi 22:11:13. Najubedljiviju pobedu, sa 5:0, imaju domaći.

“Očekujem podelu plena, iks”.

Više na Mozzart Sportu:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-ivan-ivanovic-tipuje-za-lecenje-sedmomesecnog-gavrila-urevica/384603

 

Ostavite komentar