Humanitarni radMozzart

HUMANITARNI TIKET U PODNE: MILAN MIĆA ĆULIBRK tipuje za Vukana Stoiljkovića

93pregleda

Svojevremeno je trenirao karate i košarku. Igrao je basket u nižim vojvođanskim ligama, kao gimnazijalac, i kasnije student. Bio je redovan učesnik studentskih košarkaških liga. Basket je igrao na terenima studentskog doma na Karaburmi. Kao igrače, voleo je, i voli Kiću, Praju, Ducija, Ćosića i sada Jokića. Navijač je Partizana i ne može da prežali jednu izgubljenu utakmicu “crno – belih”. Na deset sekundi do kraja meča sa Makabijem Goran Ristanović je u prodoru mogao da reši duel, ali je zaustavljen rampom.

Glavni urednik i urednik ekonomske rubrike NIN – a, najstarijeg i najuticajnijeg nedeljnika u regionu, osnovanog 1935. godine, Milan Mića Ćulibrk, drži se devize “nema predaje”.

Tako je i danas jer u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne želi da pomogne Vukanu Stoiljkoviću.

Krećemo iz Danske, VIBORG – VEJLE. Domaći ulaze u meč sa sedme, a gosti sa 11. pozicije. Viborg  ima poslednji remi i poraz. Gosti tri neuspeha sa jednim datim golom. U poslednjem okršaju dva sastava bilo je 2:2.

“UG 2-4”.

SVE NA MOZZART SPORT – u:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-milan-mica-culibrk-tipuje-za-vukana-stoiljkovica/419562

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Ostavite komentar