Humanitarni radMOZZART SPORT

HUMANITARNI TIKET U PODNE: Mladen Miljković tipuje za Aleksandra Milivojevića,1065 na 3030

Naš umetnik očekuje dobrotvorni dobitak od 95.100 dinara!

851pregleda

Glumac – dramski umetnik, Mladen Miljković, današnji je Mozzartov plemeniti kladilac. Kako kaže,  tipovanje posvećuje Humanitarnoj fondaciji BUDI HUMAN, za Aleksandrovu pobedu. Aleksandar Milivojević iz sela Dublje, opština Svilajnac boluje od  multiple skleroze  G35. Aleksandar je nakon dve godine borbe, zasnovao porodicu, a stupio je u kontakt sa medicinskim centrom Pirogov u Moskvi. Sredstva su mu potrebna za transplantaciju matičnih ćelija u inostranstvu kao i za putne troškove i smeštaj. Budimo humani, upišimo 1065 i pošaljimo SMS na 3030 ili uplatimo donaciju  na dinarski račun: 160 – 6000001131234 – 86.

Mladen Miljković za naš portal kaže:

“Osnivač sam i direktor  Omladinskog pozorišta “Mmaska” i pozorišnog festivala “Svilena Mmaska”, ove godine slavimo deset godina postojanja našeg pozorišta. Radio sam na edukaciji i obrazovanju dece, režirao više od 50 predstava… Organizovao sam više od deset humanitarnih akcija. Poslednji projekat je serija na RTS – u 2 “Fakti i Fikcija” i uloga hrvaskog odvjetnika Adolfa Mihalića, koja se trenutno emituje svake nedelje”, kaže Mladen Miljković i startuje sa dobrotvornim tipovanjem.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-mladen-miljkovic-tipuje-za-aleksandra-milivojevica/416021

 

Ostavite komentar