Humanitarni radMozzart

HUMANITARNI TIKET U PODNE: SLOBODAN SLOBA GEORGIJEV tipuje za Vukana Stoiljkovića, 1239 na 3030

Direktor NewsMax Adria očekuje plemeniti dobitak od 139.000 dinara!

59pregleda

Okušao se u velikom broju sportova, a posebno u rukometu koji je trenirao u RK Sinđelić. Jednog od dečačkih uzora imao je u legendarnom rukometašu Zlatku Portneru. Za Slobu Georgijeva veliki Portner, prerano preminuli sportista,  imao je nešto posebno, što ga je odvajalo od velikana Vujovića, Isakovića, Vukovića…Poznato je da direktor NewsMax Adria navija za Zvezdu pa mu je drugi dragi sportista Vladimir Petrović Pižon. Kada smo ga pitali za omiljenu utakmicu Sloba se prisetio Zvezdinog meča sa Dinamom od pre 13 godina. Trener je bio Pižon, a nakon poraza u Tbilisiju (2:0), ‘crveno – beli’ su slavili sa 5:2 i plasman u narednu rundu. Georgijev smatra da je to bio spektakularan duel, pun preokreta i uzbuđenja, koji je omogućio Beograđanima da ne potonu kao klub.

Uz maksimu “glavu gore, samo napred” Slobodan prelazi na dobrotvorno tipovanje za Vukana Stoiljkovića (2021). Vukanu je uspostavljena dijagnoza SMA1 (spinalna mišićna atrofija tip1). Jedina nada za Vukanov život je genska terapija Zolgensma. Međutim, ova savremena terapija, odobrena 2019. godine, trenutno je najskuplja na svetu i nedostižna je običnom čoveku. Pomozimo slanjem SMS poruke 1239 na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 6000001381533 – 66.

Mozzart je donirao novac za Vukana jer je prošao plemeniti tiket Damira Mikeca, a nadamo se da će i ponovo, ukoliko večeras dođe Slobin humanitarni listić sa potencijalnim dobitkom od 139.000 dinara.

Prva utakmica startuje u 17.00 sati, MLADA BOLESLAV – SIGMA O. Prvi meč okončan je rezultatom 2:1. Dakle, domaći imaju tri pobede u nizu. Sigma je dobila tri meča, bez primljenog gola za 270 minuta, pa izgubila. Gosti su desetkovani, izostaje više fudbalera i zato Georgijev smatra da pobeđuju domaći.

“KI 1”.

Sve na Mozzart Sportu:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-slobodan-sloba-georgiev-tipuje-za-vukana-stoiljkovica/419899

Ostavite komentar