Muzika

“Jedan pogled ispod oka” u izvođenju Starog Grada

Prenos će biti direktno na Prvom programu Radio televizije Srbije u 21.00 sat!

302pregleda

Pozivamo sve ljubitelje starogradske pesme i romantike da u sredu 24. aprila 2024. godine uživaju u premijernom izvođenju nove kompozicije “Jedan pogled ispod oka” čačanskog orkestra Stari grad na 6. saborskoj večeri. Autor teksta je Aleksandar Milosavljević, takođe Čačanin. Prenos će biti direktno na Prvom programu Radio televizije Srbije u 21h.

Prisustvujte i pružite podršku našem orkestru i svim ostalim izvođačima koji će učestvovati u takmičarskom delu. Ovaj događaj će probuditi nostalgiju za lepšim i mirnijim vremenima uz zvuke starogradske muzike.

Đ.M.

 

Poštovani članovi, prijatelji i poštovaoci Udruženja Čačana u Beogradu,

U okviru 6. sabora narodne muzike Srbije, u prvoj večeri posvećenoj starogradskoj pesmi i romansi, u takmičarskom delu nastupiće poznati čačanski orkestar “Stari grad” koji će premijerno izvesti svoju novu kompoziciju “Jedan pogled ispod oka”. Autor teksta je takođe Čačanin Aleksandar Milosavljević. Pesma budi nostalgične uspomene na jedno lepše i mirnije vreme kada se opuštenije i sporije živelo i uživalo uz starogradsku muziku.

Orkestar “Stari grad” izvešće svoju kompoziciju “Jedan pogled ispod oka” u sredu 24. aprila 2024. godine u prvoj saborskoj večeri koja je posvećena starogradskoj pesmi i romansi. Direktan prenos na Prvom programu Radio televizije Srbije počinje u 21 čas.

Pozivamo sve naše zemljake, kao i ostale ljubitelje ove vrste muzike, da pogledaju nastup “Starog grada” i svih ostalih izvođača.

S poštovanjem,
UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

Ostavite komentar